"


Η ανακοίνωση - καταγγελία που έστειλε η επιτροπή αγώνα για τη Μακεδονία

Ακολουθεί η ανακοίνωση - καταγγελία της επιτροπής αγώνα για τη Μακεδονία


"Ως Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας ευχαριστούμε θερμά τα δύο εκατομμύρια των Ελλήνων πατριωτών που συνέρρευσαν με τις οικογένειές τους, από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, για το μεγαλύτερο Συλλαλητήριο των τελευταίων δεκαετιών.

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση γιατί επέλεξε να μην προστατεύσει τους Έλληνες πολίτες που συγκεντρώθηκαν ειρηνικά κρατώντας μόνον ελληνικές σημαίες. Αντιθέτως, μέσω του θεάτρου του παραλόγου που έστησε με μια ολιγάριθμη ομάδα, εξαπέλυσε μια ευθεία και δολοφονική επίθεση σε βάρος του λαού. Την καθιστούμε υπόλογη για τον τραυματισμό και τα αναπνευστικά προβλήματα δεκάδων πολιτών μεταξύ των οποίων μωρό και παιδιά. Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Διαβάσαμε με προσοχή την επίσημη ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου για τα επεισόδια. Αναφέρει, για άλλη μια φορά, ότι «τον τόνο στο Συλλαλητήριο έδωσαν ακραία στοιχεία και μέλη της Χρυσής Αυγής». Οφείλουμε να κάνουμε σαφές στον Ελληνικό Λαό, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτή που χρησιμοποιεί κατά το δοκούν και ναζιστικά μορφώματα και κατ’ όνομα αντιεξουσιαστικές ομάδες για να διαλύει τους Αγώνες του Ελληνικού Λαού.

Η Δημοκρατία μας δεν δέχεται εκπτώσεις. Ο Αγώνας για την αποτροπή της κύρωσης της επαίσχυντης «Συμφωνίας των Πρεσπών», που καταστρατηγεί βάναυσα την Λαϊκή Βούληση, συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη."

Από το Γραφείο Τύπου της Επιτροπής




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ