"


ΟΑΚΑ - Πρόβλημα στατικότητας ή κάτι φυσιολογικό - ΒΙΝΤΕΟ


Ανησυχία προκάλεσε στην UEFA η απίστευτη ταλάντωση στο άνω διάζωμα του 40χρονου πλέον ΟΑΚΑ

Όλα αυτά μετά από παρατήρηση στελέχους της UEFA από την εξέδρα των οπαδών της Μπάγερν στο Ολυμπιακό Στάδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΑΕΚ με την Μπάγερν Μονάχου

Το στέλεχος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αφού παρατήρησε το φαινόμενο που προκάλεσαν οι οπαδοί της γερμανικής ομάδας,  έκανε σχετική ερώτηση στους ανθρώπους του ΟΑΚΑ.

Αυτοί με τη σειρά τους απέστειλαν σχετική επιστολή στη ΓΓΑ και ζητούν έλεγχο στατικότητας.

Ο έλεγχος αναμένεται να γίνει σύντομα αν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η ταλάντωση υπάρχει εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την καταλληλότητα ή όχι του κεντρικού σταδίου των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Σημειώνεται ότι το ΟΑΚΑ χρησιμοποιούν ως έδρα η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου.

Πάντως όπως και να ΄χει ...έχει προκύψει ερωτηματικό δημόσιας ασφάλειας. Και δεν έχει καμία σημασία ποιος θα αγωνιστεί τώρα (οι “πράσινοι”) ή μετά από μερικές ημέρες (η ΑΕΚ με τον Αγιαξ). Σημασία έχει να ελεγχθεί όσο πιο άμεσα και εξονυχιστικά το σχεδόν 40 ετών ΟΑΚΑ, και να βεβαιωθεί από τους υπεύθυνους ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ίσως η εικόνα της τόσο μεγάλης ταλάντωσης -παρότι σοκάρει- να είναι στα ανεκτά όρια. Αυτό όμως οφείλουν να το διαπιστώσουν, να το προσυπογράψουν, οι καθ’ ύλην αρμόδιοι προτού να ξαναδοθεί το ελεύθερο, προκειμένου στις εξέδρες του πάνω διαζώματος να βρεθούν θεατές.

Δείτε το βίντεο:




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ