"

Ξεκίνησαν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας Ποδοσφαίρου ΕΠΣ ΚαστοριάςΗ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ στα πλαίσια της ανανέωσης του έμψυχου δυναμικού του σώματος της Διαιτησίας της Ένωσης,  διοργανώνει για μια ακόμη φορά νέα σχολή διαιτησίας, το ενδιαφέρον αυτή τη φορά είναι μεγάλο, αφού στην νέα αυτή σχολή συμμετέχουν 23 υποψήφιοι με το ενθαρρυντικό οι περισσότεροι να είναι νεαρά παιδιά, τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα της Ένωσης.


Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ανακοινώνεται ότι τα μαθήματα ξεκίνησαν την  Δευτέρα 22/10/2018 για την νέα Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου,  που προκηρύχτηκε να λειτουργήσει από την  ΕΠΣ Καστοριάς.
Τα μαθήματα θα γίνονται στην αίθουσα της Ένωσης το πρόγραμμα  και η ροή των μαθημάτων θα ανακοινωθεί το συντομότερο στους υποψήφιους και θα ολοκληρωθούν σε έναν μήνα περίπου, υπεύθυνοι εκπαίδευσης θα είναι τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣ και παρατηρητές διαιτησίας Β' Κατηγορίας Γρηγόρης Ρόντσης και Σίμος Σπύρου.Στη διάρκεια των μαθημάτων, θα κληθούν να διδάξουν στους υποψήφιους νέους διαιτητές άρθρα του Κανονισμού Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, αναγνωρισμένα μέλη της Ελληνικής Διαιτησίας, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν.

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ