"


Τα νέα των ομάδων 3ου ομίλου Γ’ Εθνικής

Aρκετές ομάδες που θα απαρτίζουν τον 3ο όμιλο στην τρίτη εν τάξει εθνική κατηγορία, ετοιμάζονται να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε εθνικές κατηγορίες.


Την ίδια ώρα μετέωρο φαντάζει το κλίμα σε συλλόγους που παρέμειναν στην κατηγορία, καθώς η έλλειψη πόρων και το οικονομικό αδιέξοδο είναι πιο ορατό από κάθε άλλη φορά.

Σε κάθε περίπτωση, ο προγραμματισμός των περισσοτέρων ομάδων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη εκτίμηση για τους αντιπάλους, όπου θα βρει στον δρόμο του ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας.



ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ:

Πλήρης αβεβαιότητα επικρατεί στο Αμύνταιο αναφορικά με την επόμενη μέρα του Ερμή. Ο βασικός χρηματοδότης του συλλόγου δεν δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει και τη νέα σεζόν και όλα παραμένουν ρευστά.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι η ομάδα να κατέβει με μειωμένο μπάτζετ και αισθητά χαμηλότερο τον πήχη των προσδοκιών για μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της περσινής περιόδου.



ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ:

Τέσσερις ανανεώσεις βασικών παικτών γνωστοποίησαν οι πρωταθλητές από την Θεσπρωτία που ετοιμάζονται να αγωνιστούν για πρώτη φορά σε εθνικές κατηγορίες διατηρώντας τον βασικό κορμό.

Ο προπονητής Λευτέρης Βέρμπης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, ενώ στο Δ.Σ προστέθηκαν νέα μέλη ισχυροποιώντας έτσι την προσπάθεια της διοίκησης.

Με γυναίκα πρόεδρο και αρκετές φιλοδοξίες το Σούλι, που τερμάτισε πέρσι αήττητο βρίσκεται σε συζητήσεις με έμπειρους ποδοσφαιριστές των γύρων Νομών και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να εντάξει στο δυναμικό του εμβληματικούς παίκτες από την ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας.



ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ:

Με έντονο το τοπικό στοιχείο, αρκετούς νέους παίκτες και χαμηλό μπάτζετ θα κινηθούν οι πρωταθλητές Γρεβενών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο σύλλογος θα δηλώσει συμμετοχή και θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική, ωστόσο τα κουκιά είναι μετρημένα.

Όπως γίνεται αντιληπτό τα Αεράτα συγκαταλέγονται στα μεγάλα φαβορί για τον υποβιβασμό, απλώνοντας τα πόδια μέχρις εκεί που φτάνει η κουβέρτα…



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ:

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της συμμετοχής του Φούφα στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η έλλειψη πόρων και συμπαικτών οδηγούν τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου σε δεύτερες σκέψεις αναφορικά με την χρηματοδότηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η ομάδα από την Πτολεμαΐδα διεκδίκησε πέρσι μέχρι τέλους τον τίτλο, ωστόσο έχασε στις λεπτομέρειες το πρωτάθλημα. Εφόσον αγωνιστεί στην τρίτη κατηγορία και τη νέα σεζόν, αυτό θα συνδυαστεί με βαρυσήμαντες περικοπές στο ρόστερ.



ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ:

Σαφώς πιο ελπιδοφόρο είναι το κλίμα στον έτερο εκπρόσωπο της Κοζάνης και επίσης Μακεδονικό, αυτόν της Σιάτιστας.

Η επάνοδος της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες μετά από αρκετά χρόνια απουσίας θα συνδυαστεί με την παρουσία του Στράτου Καραμπατζάκη στην τεχνική ηγεσία, που όπως αναμενόταν ανανέωσε την συνεργασία του με τους πρωταθλητές της ΕΠΣ Κοζάνης.



ΛΕΥΚΙΜΜΗ:

Η συσπείρωση στο διοικητικό κομμάτι ανεβάζει τον πήχη των φιλοδοξιών για τη Λευκίμμη που αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμη πιο ενισχυμένη τη νέα σεζόν.

Οι Κερκυραίοι διέθεσαν το μεγαλύτερο μπάτζετ στον περσινό 3ο όμιλο και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και φέτος.

Στόχος είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος στην Football League σύμφωνα με τις δηλώσεις των ιθυνόντων που προμηνύουν σημαντικό ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο δυναμικό.



ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ:

Με την γνωστή πετυχημένη συνταγή θα παρουσιαστεί το συγκρότημα της Ηγουμενίτσας και τη νέα σεζόν.

Ο κορμός θα παραμείνει σχεδόν απαράλλακτος από την στιγμή που οι ανανεώσεις έφτασαν τις δώδεκα, ενώ ανακοινώθηκαν δύο ποδοσφαιριστές που στο παρελθόν είχαν φορέσει τα χρώματα της ομάδας και πέρσι έπαιξαν στην Γ' Εθνική με τη φανέλα του Αστέρα Παραποτάμου. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Πανταζή και Δημήτρη Σουλιώτη, που θεωρούνται έμπειροι παίκτες για την κατηγορία.

Ο Θεσπρωτός θέλει να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ένα καλό πλασάρισμα στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.



ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ:

Ένα μεγάλο ερωτηματικό πλανάται γύρω από το συγκρότημα της Λευκάδας.

Οι περσινοί πρωταθλητές έχασαν την άνοδο στην Football League μέσω των μπαράζ και η διοίκηση πήρε …σκούπα.

Ο προπονητής Ανδρέας Παντζιάρας είδε την πόρτα της εξόδου -έπειτα από 2,5 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον πάγκο- όπως επίσης και αρκετοί έμπειροι παίκτες με υψηλά συμβόλαια. Το μπάτζετ αναμένεται αισθητά μειωμένο, ενώ ο στόχος παραμένει προς το παρόν αδιευκρίνιστος.

Οι επικείμενες εκλογές και η νέα διοίκηση όπου θα προκύψει στον σύλλογο αναμένεται να ξεδιαλύνει το τοπίο που παραμένει θολό…



ΜΕΛΙΤΕΑΣ ΜΕΛΙΤΗΣ:

Με τον προπονητή που έγραψε μία ακόμη επιτυχία  στην ιστορία της ομάδας θα πορευτεί νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής  ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Φλώρινας.

Ο λόγος για τον προπονητή, Παντελή Τσιλεμάνη, που θα κοουτσάρει τον σύλλογο του ΑΜΣ Μελιτεύς Μελίτης και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση έχει ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια σε εφτά ποδοσφαιριστές και τον ίδιο δρόμο αναμένεται να χαράξουν και άλλοι παίκτες εντός των επόμενων ημερών.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ