"


ΑΣ Καστοριάς : Στο... κάδρο ο Χατζηκυριακίδης και πολλές αλλαγές στο ρόστερ

Ο ΑΣ Καστοριάς μπαίνει σε μια νέα τάξη πραγμάτων, θέλοντας να δημιουργήσει μια νέα ομάδα, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ναούμ Δίτσιο, και τους συνεργάτες του, να θέλουν να δημιουργήσουν μια ομάδα με αρκετούς παίκτες με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

Έτσι, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Γιώργο Σούλιο, άρχισε η αναζήτηση προπονητή, με δυο ονόματα προς το παρών να δείχνουν να έχουν προβάδισμα. Ο Λευτέρης Χατζηυριακίδης, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι μετέωρος από τον Ηρακλή, αποτελεί τον πρώτο στόχο, με τους διοικούντες να γνωρίζουν ότι αποτελεί τον κατάλληλο άνθρωπο να φτιάξει μια ομάδα με νεανικό πνεύμα. Φυσικά ο Θεσσαλονικιός τεχνικός περιμένει το τι μέλλει γενέσθαι με τον «γηραιό», για να μπορέσει να κινηθεί. 
Ο δεύτερος προέρχεται από την Αττική, έχει κάνει εξαιρετικές χρονιές με την ομάδα του, και αποτελεί και αυτός μια εξαιρετική λύση προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναφορικά με το ρόστερ, παρελθόν θα πρέπει να θεωρούνται αρκετοί πρωτοκλασάτοι το περσινού ρόστερ, ενώ παρελθόν αποτελούν Ελευθεριάδης και Απιδόπουλος.

 ΠΗΓΗ : basketa.gr


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ