"


Στην… πυρά 700 κιλά κάναβης – Μία ώρα κράτησε η καταστροφή

Επτακόσια περίπου κιλά κάνναβης (693 για την ακρίβεια) καταστράφηκαν σήμερα στην υψικάμινο του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Καρδιάς Κοζάνης της ΔΕΗ.

Οι ναρκωτικές ουσίες προέρχονται από υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς.
Μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών από υποθέσεις που χειρίσθηκαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και η Ομάδα Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, καταστράφηκαν σήμερα (01-06-2018) με μέριμνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς.

 Ειδικότερα, καταστράφηκαν 693 κιλά και 412,47 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης με καύση σε υψικάμινο στο εργοστάσιο του ΑΗΣ Καρδιάς. Η καταστροφή πραγματοποιήθηκε ενώπιον Επιτροπής, στην οποία προεδρεύει η Αντιεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καστοριάς και μετέχουν οι Προϊστάμενοι του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς που ενήργησε την προανάκριση και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Καστοριάς, με τη συνδρομή υπαλλήλων του ΑΗΣ Καρδιάς.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ