"

 


ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ : Όλα έτοιμα για το 2ο Τουρνουά Αναπτυξιακών ηλικιών (Πρόγραμμα και Φωτογραφίες)Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το 2ο Τουρνουά ποδοσφαίρου αναπτυξιακών ηλικιών που διοργανώνει το σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου στις εξαιρετικές γηπεδικές εγκαταστάσεις της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου «ΠΗΓΑΣΟΣ».

Στο φετινό τουρνουά η συμμετοχή των ομάδων ξεπερνάει κάθε προσδοκία, αφού το παρών θα δώσουν πάνω από 700 αθλητές από 23 σωματεία.

 «Συνεχίζουμε φέτος  για 2η χρονιά πιο δυναμικά με το Τουρνουά Ποδοσφαίρου, έχοντας πλέον πέντε κατηγορίες, στοχεύοντας  η περιοχή μας να γίνει  κέντρο αθλητισμού και ελπίζουμε αυτή προσπάθεια να ριζώσει. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας  και τις μέρες των αγώνων», δήλωσε στο sentranews.gr  o υπεύθυνος της διοργάνωσης Δημήτρης Ζαρογιάννης και πρόσθεσε ότι: «Όλα είναι έτοιμα έτσι ώστε να υποδεχτούμε το διήμερο τον κόσμο και να φιλοξενήσουμε τους  700 και πλέον λιλιππούτειους ποδοσφαιριστές από τα 23 σωματεία. Ο αγωνιστικός χώρος όπως πάντα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και  έχει διαμορφωθεί κατάλληλα σε 5 γήπεδα ποδοσφαίρου, ανάλογα με τις ηλικίες των τμημάτων  που αγωνίζονται». 


Ακόμη ο κ. Ζαρογιάννης τόνισε ότι «Έχουμε προετοιμάζει περισσότερους σκεπαστούς χώρους και τραπεζοκαθίσματα, έτσι ώστε οι φίλαθλοι, οι γονείς αλλά και οι αθλητές να αισθάνονται πολύ άνετα και να απολαμβάνουν το θέαμα, πίνοντας τον καφέ τους, το αναψυκτικό τους, ενώ θα υπάρχουν και οι ψησταριές με σουβλάκια και λουκάνικα».


Φέτος ο στόχος του ΠΗΓΑΣΟΥ είναι να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά και όλοι ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρει, ενώ για όλη αυτή την μεγάλη σε όγκο διοργάνωση, που προετοιμάζεται εδώ και μέρες, γεγονός είναι ότι δουλεύουν πολλοί εθελοντές του χωριού , οι οποίοι με τη θέληση και τη διάθεση, δείχνουν την αγάπη για την περιοχή τους.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν Σάββατο και Κυριακή και ώρες 10:00 π.μ. – 14:30 μ.μ. και 16:30 – 21:00 στις κατηγορίες μπαμπίνι,  προτζούνιορ, τζούνιορ,  προπαιδικό,  ενώ παράλληλα, ξεχωριστή νότα στο τουρνουά θα δώσουν τα 4 γυναικεία τμήματα.


Το πρόγραμμα των αγώνων :

 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ