"


«Φούλ» του «2» : Αήττητος προελαύνει ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας

Η σχεδόν πλήρη επικράτηση των φιλοξενούμενων ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της 22ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ ερασιτεχνικής κατηγορίας. 
Συγκεκριμένα έλειψε η ισοπαλία, ενώ σημειώθηκαν έξι διπλά στις εφτά αναμετρήσεις, με τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου να είναι ο μοναδικός γηπεδούχος που αποχώρησε νικητής!
Η διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων είχε ως συνέπεια να καταγραφούν μεγάλες σε εύρος νίκες, με τους ηττημένους των εν λόγω αναμετρήσεων να μετατρέπονται σε …σάκο του μποξ!
Τα δεδομένα στη μάχη της κορυφής παρέμειναν αμετάβλητα και όπως γίνεται αντιληπτό θεωρείται απίθανο να υπάρξει ουσιαστική διαφοροποίηση μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Με την τεράστιας σημασίας νίκη του ο Μέγας Αλέξανδρος «καθάρισε» την υπόθεση τίτλος και έχοντας πλέον τρία εκ των τεσσάρων τελευταίων ματς στο γήπεδό του ετοιμάζεται να ανοίξει τα …φτερά του για το επόμενο βήμα.
Οι πρωτοπόροι πέρασαν και από το Άργος Ορεστικό, όπου νικώντας δύσκολα με 1-0 τον Παναργειακό διατήρησαν την διαφορά τριών βαθμών από την Πολυκάρπη, η οποία την ίδια ώρα ξεσπούσε πάνω στον Κρόνο.
Οι παίκτες του Θεόδωρου Κυβεντίδη σκόραραν εφτά φορές στο πρώτο ημίχρονο και στην συνέχεια κατέβασαν ταχύτητα κάνοντας συντήρηση δυνάμεων εν όψει και της αναμέτρησης με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.
Στην τρίτη θέση σκαρφάλωσε η Αστραπή Μεσοποταμίας, που πέρασε σαν σίφουνας από το Μανιάκι και συντρίβοντας με 5-0 τα Γραμμοχώρια, προσπέρασε τον Παναργειακό, καθώς υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.
Έντονος ο προβληματισμός πλέον στα «ελάφια», που καλούνται να υπερβάλλουν εαυτό προκειμένου να αποφύγουν το μοιραίο. Το Σάββατο υποδέχονται το Χιλιόδενδρο και σε περίπτωση που δεν αξιοποιήσουν ούτε τότε την έδρα τους θα γράψουν «μαύρη» σελίδα στην ιστορία τους.
Ο προσεχής τους αντίπαλος συνέτριψε 6-0 το Καλοχώρι και αποσπάστηκε τρεις βαθμούς, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους διασταύρωση που θα κρίνει ποια θα είναι η δεύτερη ομάδα που θα πιεί το πικρό ποτήρι του υποβιβασμού.
Από εκεί και πέρα άνευ βαθμολογικής σημασίας διπλά σημείωσαν η Δόξα Αμπλελοκήπων μέσα στο Νταηλάκη, ενώ η έτερη δόξα αυτή της Κορησού έφυγε με το τρίποντο από την Χλόη, καθώς υπερκέρασε το εμπόδιο του Κάστορα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Κλείνοντας, μεγάλο διπλό με την βοήθεια της τύχης πέτυχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου μέσα στο Βογατσικό, σπάζοντας έτσι το αήττητο σερί που έτρεχαν οι «αρκούδες» στα τελευταία παιχνίδια.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ