"


ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣ : Άνοιξε την ψαλίδα ο Καραμανίδης

Το καρέ τερμάτων για 2η διαδοχική αγωνιστική του Καραμανίδη εκτόξευσε τον επιθετικό της Αστραπής Μεσοποταμίας στα 29 τέρματα! 
Μετά το Καλοχώρι, ο έμπειρος σέντερ φορ πέτυχε τέσσερα γκολ και απέναντι στα Γραμμοχώρια, αγκαλιάζοντας έτσι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα.
Στην δεύτερη θέση παρέμεινε ο Μήλιος που με το ένα γκολ (κόντρα στον Κρόνο) έφτασε τα 22, αλλά πολύ δύσκολα πλέον θα απειλήσει την κορυφή στις τέσσερις εναπομείναντες αγωνιστικές.
«Άσφαιρος» έμεινε ο Νούλας της Ομόνοιας Βογατσικού, που αστόχησε σε πέναλτι κόντρα στον Γράμμο Μαυροχωρίου. Ο πολύπειρος στράικερ παρέμεινε στα 21 τέρματα χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ.
Τέσσερα γκολ σημείωσε και ο Μητρούσης οδηγώντας το Χιλιόδενδρο σε ευρεία νίκη παραμονής με σκορ 6-0 απέναντι στο Καλοχώρι.
Με τον τρόπο αυτό έφτασε τα 11 στην τρέχουσα σεζόν και σκαρφάλωσε στην ενδέκατη θέση του πίνακα των σκόρερ.
Το γρηγορότερο γκολ της 22ης ημέρας σημείωσε ο Τσακλίδης ανοίγοντας το σκορ στην ευρεία επικράτηση της Αστραπής Μεσοποταμίας με 0-5 επί των Γραμμοχωρίων στο γήπεδο των Μανιάκων.
Το τελευταίο χρονικά, ήταν και το πιο γλυκό, καθώς το τέρμα του Κουζίνα στην εκπνοή της αναμέτρησης χάρισε τη νίκη στην Κορησό με σκορ 1-0 απέναντι στον Κάστορα.
Τα ονόματά τους στη λίστα των σκόρερ πρόσθεσαν οι Γερόπουλος του Χιλιοδένδρου και ο Ηλιόπουλος των Αμπελοκήπων, που βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Μοναδικός «κόκκινος» ο Τσιαπατόρης
Μία αποβολή καταγράφηκε στα εφτά παιχνίδια με τον Τσιαπατόρη της Ομόνοιας Βογατσικού να είναι ο μοναδικός που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια πριν το σφύριγμα της λήξης.
Έτσι, πρόσθεσε το όνομα του στη μακρά λίστα των 147 απείθαρχων ποδοσφαιριστών που έχουν «κοκκινιστεί» σε σύνολο 154 αγώνων της φετινής περιόδου.

Πρωταθλητές στις αποβολές τα Γραμμοχώρια
Ήταν η πέμπτη συνολικά αποβολή για παίκτη της Ομόνοιας Βογατσικού, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Κεραυνό Χιλιοδένδρου και τη Δόξα Αμπελοκήπων.
Πρωταθλήτρια στις αποβολές είναι η Α.Ε Γραμμοχωρίων που έχει δεχθεί έξι, ενώ τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν δεχθεί κόκκινη από Δόξα Κόρησου, Γράμμο Μαυροχωρίου και Παναργειακό.
Αντίθετα, τις λιγότερες έχουν δεχθεί ο Μέγας Αλέξανδρος, η Αστραπή Μεσοποταμίας και ο Κρόνος Μανιακών, με μια μόλις αποβολή στο ενεργητικό τους.
Δύο πέναλτι εκτελέστηκαν με το ποσοστό επιτυχίας να αγγίζει το 50%. Αμφότερα μάλιστα σημειώθηκαν στην αναμέτρηση της Ομόνοιας Βογατσικού με το Μαυροχώρι.
Ο Νούλας αστόχησε για τις «αρκούδες», ενώ ο Βαϊνάς βρήκε δίχτυα δίνοντας το έναυσμα για τη μεγάλη ανατροπή της ομάδας του.
Έστω και από την άσπρη …βούλα, οι φιλοξενούμενοι έδωσαν τέλος στην επιθετική ανομβρία των τριών τελευταίων αγώνων τους και τα χαμόγελα επέστρεψαν στο ιστορικό σωματείο.
Αντίθετα, ο προβληματισμός για την επιθετική δυστοκία παραμένει σε Νταηλάκη και Κάστορα που στα τελευταία πέντε τους ματς έχουν σκοράρει μόλις 2 και 3 τέρματα αντίστοιχα.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ