Σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
έκανε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου στη 2η αγωνιστική των play off, καθώς επικράτησε στο ντέρμπι κορυφής της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 1-0.Με αυτή τη νίκη αύξησε τη διαφορά του στους 7 βαθμούς, αποκτώντας σαφές προβάδισμα τίτλου.
Η αγωνιστική είχε πλούσιο θέαμα και συνολικά 16 γκολ, με το πιο συναρπαστικό παιχνίδι να διεξάγεται ανάμεσα στον ΠΑΣ Λεύκης και τον ΑΣ Μακροχωρίου.
Ο ΠΑΣ Λεύκης προηγήθηκε 1-0, όμως βρέθηκε να χάνει με 1-3 μέχρι το 73’. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι έδειξαν χαρακτήρα, είχαν τα ψυχικά αποθέματα και μέσα σε 17 λεπτά πέτυχαν τρία γκολ, ολοκληρώνοντας μια εντυπωσιακή ανατροπή για το τελικό 4-3.
Τέλος, στα play out, η ομάδα των Ροσσονέρι ήταν καταιγιστική, επικρατώντας εκτός έδρας των Ελπίδων Μεσοποταμίας με το εμφατικό 2-6.
PLAY OFF
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ - ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ 1-0
ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ - ΑΣ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ 4-3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.Κεραυνός Χιλιοδένδρου 32
2.ΑΕ Βιτσίου 25
3.ΠΑΣ Λεύκης 21
4.Νέο Μακροχώρι 14
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (03/04)
ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ - ΠΑΣ ΛΕΥΚΗΣ
ΑΣ ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ
PLAY OUT
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΛΠΙΔΕΣ Μ. - ΑΠ ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ 2-6
ΡΕΠΟ : ΑΣΠ ΦΛΑΤΣΑΤΑ 1957
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
5.ΑΣΠ Φλατσάτα Οινόης 16
6.Ροσσονέρι 15
7.Ελπίδες Μεσοποταμίας 9
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΣΠ ΦΛΑΤΣΑΤΑ 1957 - ΕΛΠΙΔΕΣ Μ
ΡΕΠΟ : ΑΠ ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ








.jpg)











