Παρουσία εκπροσώπων των σωματείων πραγματοποιήθηκαν
στα γραφεία της Ένωσης η κλήρωση του 48ου πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με 10 ομάδες, ενώ η έναρξή του ορίστηκε για το Σάββατο 04 Οκτωβρίου.Επίσης σύμφωνα με την προκήρυξη ο φετινός πρωταθλητής - οποίος θα ανέλθει χωρίς αγώνες μπαράζ - θα διεξαχθούν - μετά από πολλά χρόνια - αγώνες Play off και play out.
Συγκεκριμένα οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας της κανονικής περιόδου -θα μεταφέρουν τους βαθμούς που συγκέντρωσαν - και σε ένα μίνι πρωτάθλημα θα δώσουν 6 αγώνες η κάθε μία (εντός και εκτός) και η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση θα ανέλθει στην Γ' Εθνική.
Για τα play out οι έξι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 5-10 - θα μεταφερθεί η βαθμολογία τους - δώσουν μετά από κλήρωση 5 μονά παιχνίδια και η ομάδα που θα τερματίσει στην τελευταία θέση (10η), θα υποβιβαστεί στην Β' κατηγορία
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων