"


Καστοριά - SANKARA-UNLOCK THE MAGIC - 17 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

sankara unlock the magic

SANKARA-UNLOCK THE MAGIC - SUMMER TOUR 2024

Ο κορυφαίος Έλληνας μάγος στην Καστοριά

Καλωσήρθατε και φέτος σε ένα μοναδικό θέαμα μαγείας και ψευδαισθήσεων όπου o κορυφαίος Έλληνας μάγος Σανκάρα με την ομάδα του επιστρέφουν με το νέο show, ''UNLOCK THE MAGIC''
Πιστός στο ραντεβού του,όπως κάθε χρόνο, έρχεται για να παρουσιάσει σε μικρούς και μεγάλους νούμερα που ακροβατούν ανάμεσα στο ρεαλισμό και στην ψευδαίσθηση. Παρακολουθήστε απίστευτες στιγμές, που κόβουν την ανάσα,στιγμές που «κλέβουν» το μυαλό και μιλούν στην ψυχή μας. Το φετινό του show περιέχει αιωρήσεις αντικειμένων, μαγικά με τον ίδιο τον χρόνο, μια πολύ θεαματική απόδραση και πολλά άλλα πρωτότυπα και απίστευτα tricks κόντρα στους νόμους της φυσικής και της λογικής.
Βέβαια σε όλα αυτά δεν μπορεί να λείπει η άμεση συμμετοχή του κόσμου που παρακολουθεί το show,βιώνοντας έτσι τις μαγικές στιγμές από πρώτο χέρι.
Ο Σανκάρα είναι πλέον από τους σύγχρονους illusionist της εποχής μας και έρχεται  για να μας χαρίσει μαγεία, χιούμορ αλλά και δυνατά συναισθήματα.
Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν: "Υπάρχουν δύο μόνο τρόποι να ζήσεις τη ζωή σου. Ο ένας είναι σαν τίποτα να μην είναι θαύμα. Ο άλλος είναι σαν όλα να είναι ένα θαύμα"  

ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ
ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΩΡΑ 20:00 
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ 10€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : ΤΑΜΕΙΟ ΣΙΝΕΜΑ και ticketservices.gr 

Enjoy the show:Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ