"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Διπλό παραμονής της Καστοριάς, 0-1 στην Λάρισα

Στο πλαίσιο της 25ης και προτελευταίας αγωνιστικής

της Women’s Football Leaguev (Α’ Εθνικής Γυναικών), η ομάδα της Καστοριάς, στην εκτός έδρας αναμέτρησή της κόντρα στην Λάρισα, σε ματς-τελικό που έκρινε την παραμονή και των δύο ομάδων, κατάφερε και απέδρασε με το διπλό, εξασφαλίζοντας κατά 99% την παραμονή της στην κατηγορία.

Τα κορίτσια της Καστοριάς αντιλαμβανόμενα την κρισιμότητα του αγώνα, στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας με πάθος και αποφασιστικότητα, πέτυχαν την πιο σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σε ένα καθοριστικό ματς που έκρινε την κατηγορία, εξασφαλίζοντας για 5η συνεχή χρονιά την συμμετοχή της στην Α’ Εθνική.

Αντίθετα, η ομάδα της Λάρισας, με την ήττα αυτή, πέρασε κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και ουσιαστικά μετά από 7 συνεχόμενα χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, επιστρέφει στην Β’ Εθνική.

Ο αγώνας ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι με γρήγορο ρυθμό και εναλλασσόμενη υπεροχή των δύο ομάδων, οι οποίες κυνήγησαν με πάθος το γκολ, με τις γηπεδούχες να έχουν οριζόντιο δοκάρι στο α’ ημίχρονο, που ήταν η καλύτερη ευκαιρία. 

Στην επανάληψη η ομάδα της Καστοριάς ανέβασε ρυθμό πίεσε περισσότερο την αντίπαλη ομάδα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες και στο 66’ μετά από λάθος της άμυνας, η Τζιάρα με εξαιρετική προσπάθεια με ένα αριστερό βολέ από το ύψος της μικρής περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το μοναδικό και χρυσό γκολ της ομάδα της.

Έτσι, μετά την πολύ μεγάλη αυτή νίκη η Καστοριά σκαρφάλωσε στην 9η θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά χρειάζεται μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στην εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Βόλο που έχει υποβιβαστεί, όπου θα εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, αφού και σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Λάρισα υπερτερεί.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ