"


Συγχαρητήρια ΕΠΣ Καστοριάς

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Πανελλήνιο τουρνουά

που διοργάνωσε η ομάδα ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980 στις αναπτυξιακές κατηγορίεςΚ-6, Κ-8, Κ-10, Κ-12, καθώς και την ολοκλήρωση των αγώνων Κ-12 του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καστοριάς όπως και το Final Four κατηγορίας Κ-14 της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε στις 17/18/19-05-2024 στο ΔΑΚ Καστοριάς και στο βοηθητικό γήπεδο.

Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς συγχαίρουν για την συμμετοχή τους στις δύο αυτές διοργανώσεις όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, τους υπεύθυνους καθώς  και τους προπονητές των σωματείων, για τον πολιτισμό που έβγαλαν μέσα από τους αγώνες που ήταν  γιορτή, με όλους τους φιλάθλους να χειροκροτούν τα παιδιά και να φεύγουν με ευχάριστα συναισθήματα, σε παιχνίδια που σκοπό έχουν την ανάπτυξη και την αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού επιπέδου καθώς και  την ανάδειξη  του κοινωνικού χαρακτήρα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια στο σωματείο του ΚΡΌΝΟΥ για την άξια κατάκτηση του πρωταθλήματος κατηγορίας Κ-14, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι.

Συγχαρητήρια και στην ομάδα του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΥ που ήταν φιναλίστ του τελικού αγώνα.

Οι δύο σημερινοί φιναλίστ θα συμμετάσχουν στον τελικό Κυπέλλου Κ-14 που θα διεξαχθεί σαν αγώνας pre game πριν από τον αγώνα του 6ου SUPER CUP της ΕΠΣ Καστοριάς που θα είναι ο αγώνας που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες που συμμετείχαν στον μικρό τελικό ! Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των ΕΛΠΊΔΩΝ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ απέναντι στον ΓΡΆΜΜΟ ΜΑΥΡΟΧΩΡΊΟΥ.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές και οι ποδοσφαιρίστριες μέσα από τους αγώνες που έδωσαν δίδαξαν ήθος  και ανέδειξαν απόλυτα  τη σημασία του fair play και του ευ αγωνιζεσθαι.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980 και να συγχαρούμε όλους τους παράγοντες που συνετέλεσαν ώστε η όλη διοργάνωση να είναι επιτυχημένη και ιδιαίτερα τον ΧΡΉΣΤΟ ΜΟΥΡΑΤΊΔΗ που είχε την ευθύνη του συντονισμού και προγραμματισμού.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ