"


Α’ ΕΠΣΚ : Εκπλήξεις σε Γραμμοχώρια και Κορησό


Εκπλήξεις επεφύλαξε η 21η και προτελευταία αγωνιστική πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα η αήττητη και πρωταθλήτρια ΑΕ Γραμμοχωρίων σημείωσε την δεύτερη απώλεια βαθμών στην έδρα της παραχωρώντας ισοπαλία με σκορ 1-1 στον Ηρακλή Πολυκάρπης, δίνοντας την ευκαιρία στον 2ο της βαθμολογίας Παναργειακό να μειώσει την διαφορά του στους 11 βαθμούς.

Τα ελάφια παρά την απρόσμενη απώλεια βαθμών, κατέκτησαν εδώ και δύο αγωνιστικές τον 2ο τίτλο στην ιστορία τους και προετοιμάζονται πλέον για τα μπαράζ ανόδου, διαθέτοντας την παραγωγικότερη επίθεση με 64 γκολ και την καλύτερη άμυνα με μόλις 12 γκολ σε 21 ματς.

Μάλιστα το επόμενο Σάββατο δεσπόζει το ντέρμπυ κορυφής μεταξύ των ομάδων Γραμμοχώρια- Παναργειακός, το οποίο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο, όμως, θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, από πλευράς γηπεδούχων με φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Παναργειακός, ο οποίος συνέτριψε με το επιβλητικό σκορ 8-1 την Πεντάβρυσο.

Η άλλη έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο της Κορησού, όπου ο ΑΟ Κάστωρ πήρε την ρεβάνς του α’ γύρου (0-1), επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 0-2.

Την 10η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (5η εκτός έδρας) σημείωσε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το Νταηλάκη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας με σκορ 1-3 και σταθεροποιήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Τέλος, η Δόξα Αμπελοκήπων  πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 3-0), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, προσθέτοντας έτσι ένα ακόμη τρίποντο στο ενεργητικό της, ενώ αναβλήθηκε – λόγω τελικού κυπέλλου – ο αγώνας ΑΕ Βιτσίου-Αστραπή Μεσ., (θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Απριλίου).









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ