"


Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Οδυνηρή ήττα της Καστοριάς, 0-1 από τον Θεσπρωτό

 


Οδυνηρή ήττα για την Καστοριά από τον Θεσπρωτό 0-1,

μέσα στο γήπεδο της, η οποία της "ψαλιδίζει" σημαντικά τις ελπίδες της, για παραμονή στην Γ΄ Εθνική. 

Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι, χωρίς να δείξουν κάτι το ιδιαίτερο, κατάφεραν να πάρουν την ρεβάνς του α΄γύρου, με το ίδιο σκορ και να αυξήσουν σημαντικά τις ελπίδες τους για παραμονή.

Η Καστοριά, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν εδειξε ότι ήθελε τόσο πολυ το παιχνίδι, το οποίο ήταν κομβικο για αυτήν. 

Στο 9΄ το πλασέ του Τσώτσου έφυγε παράλληλα από την εστία του Κράτσιου Χρ., και κατέληξε άουτ. Στο 26΄ ο Σαββόπουλος Ευαγ., απέτυχε να σκοράρει με προβολή, αφού δεν βρήκε καλά τη μπάλα. Στο 32΄ ο Δασκαλάκης πρόλαβε προ του Κυριζάκη, μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά του Σαββόπουλου Ευαγ. 

Στο 33΄ το πλασέ του Pernochcichi Varela πέρασε λίγο άουτ, πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κράτσιου Χρ. Στο 43΄ σε σουτ του Μωυσιάδη, έξω από την περιοχή, η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Στο 53΄ το σουτ του Τσάνι πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. 

Στο 49΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο σκορ, όταν το σουτ του Ράπτη πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κράτσιου Χρ.. Στο 53΄το σουτ του Τσάνι έφυγε λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. Στο 60΄ μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά, όταν ο Κυριζάκης από τρία (3) μέτρα έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Δασκαλάκη. 

Στο 70΄ τεράστια ευκαιρία για τον Θεσπρωτό, όταν ο Pernochichi Varela έστειλε, από τα δύο (2) μέτρα, τη μπάλα ψηλά άουτ. Στο 77΄ ο Villalba, μετά από χτύπημα κόρνερ, έπιασε γυριστή κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κράτσιου Χρ., κάνοντας το 0-1. Στο 84΄ο Ράπτης είδε την κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) του κ. Τζόβα. Στο 89΄ η γυριστή κεφαλιά του Γκέγκα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη.

Διαιτητής: Τζόβας, Ευαγγέλου, Διαμαντόπουλος (Ε.Π.Σ. Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος Χρ., Διγκόζης, Σαββόπουλος Κυρ., Παπαγεωργίου, Τσάνι, Ibrahim (65΄ Πάλλας), Κυριζάκης (76΄ Κωνσταντίνου), Μωυσιάδης (83΄ Αφεντουλίδης), Γκέγκας, Μανακίτσας, Σαββόπουλος Ευαγ.

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Δασκαλάκης, Οικονομίκος, Ορφανός, Τσώτσος, Κορακιανίτης-Κολυβάς, Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας (46΄ Ράπτης), Cuevas (27΄ Pernochichi Varel), Ρούσης, Ζελέκου (90΄ Αποστόλου), Villalba
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ