"


Α’ ΕΠΣ : 13άρι η ΑΕ Γραμμοχωρίων

ΑΣΥΓΚΡΑΤΗΤΗ η ΑΕ Γραμμοχωρίων συνεχίζει απτόητη

και αήττητη την πορεία της για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά και τη νέα της νίκη.

Τα “ελάφια” επιβλήθηκαν με το καθαρό σκορ 2-0 του Νταηλάκη, σημειώνοντας την 13η νίκη τους στο πρωτάθλημα, διατηρώντας παράλληλα την διαφορά ασφαλείας 9 βαθμών από τον 2ο Παναργειακό.

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Αστραπής Μεσοποταμίας και Δόξας Κορησού. Οι κιτρινόμαυροι μετά την απώλεια στην έδρα τους, έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν στην 2η θέση, παραμένοντας για 2η αγωνιστική χωρίς νίκη, ενώ οι μαυραετοί επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο αγωνιστικές, σημειώνοντάς, παράλληλα την πρώτη ισοπαλία εκτός έδρας.  Εδώ να θυμίζουμε, ότι οι δύο ομάδες τις επόμενες ημέρες θα αναμετρηθούνε εκ νέου, αυτή τη φορά για τον θεσμό του κυπέλλου στην ημιτελική φάση.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, μετά τη νίκη του επί της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 1-0.

Την ανοδική του πορεία πιστοποίησε ο Ηρακλής  Πολυκάρπης, ο οποίος επικράτησε της Πενταβρύσου με το ευρύ σκορ 5-1, παραμένοντας αήττητος για 5η αγωνιστική.

Τη ρεβάνς του α’ γύρου (0-1), πήρε η Δόξα Αμπελοκήπων, μετά τη νίκη που πέτυχε στο γήπεδο του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 2-5. Για τους “μαυραετούς” ήταν το 5ο τρίποντο εκτός έδρας, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς ήττα.

Τέλος, ο Παναργειακός πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 0-3), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.


Β’ ΕΠΣ  : 6σφαιρο η Φλατσάτα Οινόης

Καταιγιστική η Φλατσάτα Οινόης συνέτριψε στην Λεύκη τον τοπικό ΠΑΣ με το επιβλητικό σκορ 0-6, συνεχίζοντας αήττητη την εκπληκτική της πορεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ενώ απομένει μία αγωνιστική για την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Την ρεβάνς του α’ γύρου και μάλιστα με το ίδιο σκορ πήραν οι Ελπίδες Μεσοποταμίας επικρατώντας του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, σημειώνοντας παράλληλα την πρώτη τους νίκη εντός έδρας.

Επιτυχιών συνέχεια για τους Ροσσονέρι που πέρασαν νικηφόρα και από τα Κορέστεια, όπου και επιβλήθηκαν με σκορ 0-4 του Νέου Μακροχωρίου, νίκη με την οποία συμπλήρωσαν 4 ματς χωρίς ήττα.


13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ελπίδες Μεσοποταμίας   - ΠΑΟΚ Κωσταραζίου 4-1

Νέο Μακροχώρι - Ροσσονέρι                 0-4

ΠΑΣ Λεύκης - Φλατσάτα Οινόης         0-6

Ρεπό  Καστοριά Β'


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Φλατσάτα Οινόης 31

2. Καστοριά Β' 22

3. Ελπίδες Μεσοποταμίας  16

4. ΠΑΣ Λεύκης 16

5. Ροσσονέρι         16

6. ΠΑΟΚ Κωσταραζίου   4

7. Νέο Μακροχώρι   4


Επόμενοι αγώνες (14η)

ΠΑΟΚ Κωσταραζίου -  Νέο Μακροχώρι

Καστοριά Β' - ΠΑΣ Λεύκης 

Ροσσονέρι - Φλατσάτα Οινόης

Ρεπό Ελπίδες Μεσοποταμίας






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ