"


Α' ΕΠΣ : "Τρένο" η ΑΕ Γραμμοχωρίων, νίκη 1-0 στο ντέρμπι με την Δόξα Κορησού - Καλπάζει αήττητη ξέφυγε στο +6


 Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

έκανε η ΑΕ Γραμμοχωρίων, μετά και τη νέα της νίκη στο ντέρμπι κορυφής επί της αήττητης εκτός έδρας - μέχρι πρότινος - Δόξας Κορησού με 1-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής

Τα “ελάφια” συνεχίζουν ακάθεκτα την εκπληκτική τους φετινή πορεία, σημειώνοντας την 11η νίκη τους, παραμένοντας αήττητα στην κορυφή της βαθμολογίας, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά από την 2η θέση στους 6 βαθμούς, έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση (40) αλλά και την καλύτερη άμυνα (5).

Από την άλλη πλευρά, οι “μαυραετοί”, υποχρεώθηκαν στην 1η ήττα εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα και οπισθοχώρησαν στην 4η θέση, απέχοντας, πλέον, 8 βαθμούς από την κορυφή και αναπόφεκτα θα ρίξουν το βάρος στον θεσμό του κυπέλλου, καθώς έχει προκριθεί στην ημιτελική φάση του θεσμού.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε η Αστραπή Μεσοποταμίας, καθώς επιβλήθηκε με το ευρύ σκορ 5-0 της Πενταβρύσου. Οι “κιτρινόμαυροι” διανύουν ανοδική πορεία, καθώς μετράνε 7 συνεχόμενες νίκες, και αναρριχήθηκαν - μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα - στην 2η θέση και στο -6 από την κορυφή.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Παναργειακός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Νταηλάκη, επικρατώντας της τοπικής ομώνυμης ομάδας με σκορ 0-1.

Tην ρεβάνς του α’ γύρου (0-6) πήρε ο Ηρακλής Πολυκάρπης στην αναμέτρησή του κόντρα στον Γράμμο Μαυροχωρίου. Στο παραδοσιακό El Clαsico,του πρώην Δήμου Μακεκδών, οι “πράσινοι” πέτυχαν μία σπουδαία νίκη επικρατώντας στο γήπεδο του Μαυροχωρίου του τοπικού Γράμμου με σκορ 0-2, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία, αφού συμπλήρωσαν τρία ματς χωρίς ήττα.

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Δόξα Αμπελοκήπων, μετά την άνετη νίκη που πέτυχε στο γήπεδο του Τοιχιού επί της ΑΕ Βιτσίου με σκορ 1-4, βελτιώνοντας την βαθμολογική της θέση

Τέλος, ο ΑΟ Κάστωρ πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 0-3), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ