"


Γ' ΕΘΝΙΚΗ : Ιδανική αυτόχειρας η Καστοριά, 3-3 στο 90’ από 3-1!!!

Με το "αριστερό" μπήκε η Καστοριά στις αγωνιστικές της

υποχρεώσεις, στην έδρα της, αφού δεν κατάφερε να περάσει νικη-φόρα το εμπόδιο του Βατανιακού, με τον οποίο ήρθε ισόπαλη 3-3.

Τίποτα δεν προμήνυε το τελικό αυτό αποτέλεσμα, ειδικότερα μάλιστα, όταν η Καστοριά κατό-ρθωσε να προηγηθεί με 3-1, στο ημίχρονο, ενω εχασε κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για γκολ.  Έτσι, στο 5΄ μετά από σέντρα του Σαββόπουλου Ευαγ., από τα αρισ-τερά, ο Τσάνι με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0) για την Καστοριά. 

Στο 10΄ ο Τσελεπής έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Πάλλας με σουτ έκανε το 2-0, Στο 18' ο Τσελεπής έκανε σέντρα από τα δεξιά, ο Kapllani έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Φιρινίδη. 

Στο 21΄ μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά απο εκετέλεση φάουλ από τα δεξιά και κεφαλιά του Ανανιάδη Χρ., η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. 

Στο 31΄ ύστερα από ωραία σέντρα του Τσελεπή, ο Σαββόπουλος Ευαγ., με καρφωτή κεφαλιά έστει-λε  τη μπάλα στο οριζόντιο δοκαρι της εστίας του Φιρινίδη.

Στο 33΄ ο Τσελεπής ξεχύθηκε από τα δεξιά, αλλά το σουτ του από πλάγια έφυγε άουτ. Στο 35΄ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, με πλασέ του Μιτακίδη, ύστερα από λάθος της άμυνας. Στο 45΄ ο Τσελεπής εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά και ο Τσάνι με κεφαλιά έκανε το 3-1. 

Στο 45΄+1΄ ο Πάλλας έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν το σουτ που επιχείρησε, από πλεονεκτική θέση έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, δύο ήταν οι καθοριστικές φάσεις που καθό-ρισαν το παιχνίδι. Η κόκκινη (2η κίτρινη κάρτα) που αντίκρυσε ο Kapllani στο 55΄ και ο μη καταλο-γισμός του πέναλτι υπέρ της Κασ-τοριάς, στο 65', στην ολοφάνερη και καθαρή ανατροπή του Σβίρου, μέσα στην περιοχή. Προηγουμένως στο 47' το σουτ τού Μιτακίδη εξουδετέρωσε ο Τσαρούχας. 

Στο 51'  μετά από σέντρα τού Σαββόπουλου Ευαγ., η γυριστή κεφαλιά του Μαγγίζη έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 61΄ ο Τσελεπής έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν μπήκε από αριστερά στην περιοχή, αλλά το σουτ που έκανε στην αντίθετη γωνία έφυγε ελάχιστα άουτ.  Απο το χρονικό σημείο, λοιπόν, του μη καταλογισμου της εσχάτης των ποινών, υπερ της Καστοριάς, οι παίκτες της δεν είχαν καθαρό μυαλό και με το αριθμη-τικο μειοινέκτημα, που είχαν, δέχτηκαν μια αντεπίθεση διαρκείας από τους παίκτες του Βατανιακού, που δεν το έβαλαν κάτω σε καμία περίπτωση. 

'Ετσι, στο 70΄ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι (αριστερό κάθετο), σε σουτ που έγινε έξω από την περιοχή. άουτ.  Στο 85΄ ο Μιτακίδης μείωσε σε 3-2, ενώ στο 90΄ ο Δαδάκος, με σουτ έκανε το 3-3, "παγώνοντας" το Δ.Α.Κ. Καστοριάς. 

Διαιτητής: Τζόβας (Ε.Π.Σ. Ηπείρου), Δρουδάκης (Ε.Π.Σ. Κοζάνης), Πασιάς (Ε.Π.Σ. Ηπείρου)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος, Μαγγίζης, Παπαγεωργίου, Τσάνι, Kapllani, Πάλλας (72΄ Διγκόζης), Τσελεπής, Μωυσιάδης, Γκέγκας, Σαββόπουλος Ευαγ.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ: Φιρινίδης, Σαμανί-δης, Ντόσης, Γκαρατζιάς, Ανανιάδης Χρ., Μυρτολλάρι, Μιχαηλίδης, Δαλαμήτρας, Μιτακίδης, Ανανιάδης Δημ., Ραπτόπουλος

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ