"


Α' ΕΠΣ : Μεγάλο “2” της Δόξας Κορησού, 2-4 στον Παναργειακό!!!


Με τα αναβληθέντα ματς της 12ης αγωνιστικής - πρεμιέρας Β’ γύρου -

στην οποία κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι, ενώ παράλληλα είχαμε βροχή από γκολ (27), συνεχίστηκε το πρωτάθλημα, με το ενδια-φέρον για την κορυφή να κορυφώνεται πυρετωδώς.

Η Δόξα Κορησού πέτυχε μεγάλο “2”, καθώς επικράτησε στο ουδέτερο γήπεδο των Μανιάκων του Παναργειακού με σκορ 2-4, υποχρεώνοντάς τον στην 1η εντός έδρας ήττα, αλλά και 2η στο πρωτάθλημα!!!

Οι κοκκινόμαυροι μέχρι προχθές μετρούσαν μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα, αυτή στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Δόξα (3-0) και έκτοτε είχαν ένα αήττητο σερί 10 αγωνιστικών με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, ενώ με την ήττα αυτή υποχώρησαν στην  5η θέση.

Αντίθετα, η ομάδα της Δόξας με τη νίκη αυτή διατηρήθηκε στην 2η θέση και στο -5 από την κορυφή, ενώ πολλά θα κριθούν το προσεχές Σάββατο στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ ΑΕ Γραμμοχωρίων και Δόξας Κορησού.

Τα ελάφια με απολογισμό 10 νίκες και 2 ισοπαλίες είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και με διαφορά 5 βαθμών από την 2η Δόξα Κορησού, διατηρώντας ένα σημαντικό αβαντάζ για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά οι μαυραετοί, χρειάζονται μόνο νίκη στο ματς του Σαββάτου κόντρα στα Γραμμοχώρια, προκειμένου να μειώσουν την διαφορά τους στους -2 και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών της διεύρυνε η Αστραπή Μεσοποταμίας, μετά την άνετη νίκη που πέτυχε στο γήπεδο της Χλόης επί του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 0-4. Οι κιτρινόμαυροι με τη νίκη τους αυτή, 6η συνεχόμενη, διατήρησαν το άηττητο εκτός έδρας (6 στα 6) και αναρριχήθηκαν στην 3η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς.

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Ηρακλής Πολυκάρπης και ΑΕ Βιτσίου, οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, προσθέτοντας από ένα βαθμό στο ενεργητικό τους. 

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πανηγύρισε ο Νταηλάκης, ο οποίος επιβλήθηκε στην Πεντάβρυσο της τοπικής ομάδας με το ευρύ σκορ 0-5, επιστρέφοντας παράλληλα μετά από 5 αγωνιστικές στις νίκες.

Τέλος, ο Γράμμος Μαυροχωρίου πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης (α.α. 0-3), επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ