"


Α' ΕΠΣ : Προελαύνει η ΑΕ Γραμμοχωρίων, αλώβητη και από το Άργος (1-1)

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ντέρμπι της 11ης και τελευταίας αγωνιστικής

του α΄ γύρου μεταξύ του Παναργειακού της ΑΕ Γραμμοχωρίων, σκορ με το οποίο τα ελάφια διατήρησαν το +5 από την 2η θέση και τους υπόλοιπους μνηστήρες του τίτλου, παραμένοντας αήττητα για 11η αγωνισιτκή.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε η Δόξα Κορησού συντρίβοντας με το εμφατικό σκορ 8-3 την Πεντάβρυσο και σε συνδυασμό με την ήττα του Γράμμου Μαυρο-ωρίου σκαρφάλωσε στην 2η θέση με 24 β. την οποία μοιράζεται με τον Παναργειακό, αντίπαλο στον οποίο και φιλοξενείται την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής και ταυτόχρονα πρεμιέρας του β’ γύρου.

Ματς για γερά νεύρα στο γήπεδο του Μαυροχωρίου, όπου η Αστραπή Μεσοποταμίας απέδρασε με το πολύτιμο τρίποντο επικρατώντας με σκορ 2-3, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην 1η τους εντός έδρας ήττα. Οι κιτρινόμαυροι μπήκαν με το... δεξί τη νέα χρο-νιά, επιβεβαιώνοντας την ανοδική τους πορεία, αφού μετράνε 5 νίκες σε ισάριθμα ματς, σκαρφαλώνοντας στην 4η θέση και στο -6 από την κορυφή.

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Νταηλάκης και ΑΟ Κάστωρ, προσθέτοντας από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους.

Σπουδαίο “2” πέτυχε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, επικρα-τώντας στο γήπεδο των Αμπελοκήπων της τοπικής Δόξας με σκορ 1-2.

Τέλος, στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από 4 αγωνιστικές επέστρψε η ΑΕ Βιτσίου, η οποία πήρε ακούραστα το τρίποντο α.α. 3-0 επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ