"


Λαβωμένη η Καστοριά υποδέχεται τον Εορδαϊκό. - Επιτακτική ανάγκη η συμπαράσταση των Καστοριανών φιλάθλων.


Λαβωμένη η Καστοριά υποδέχεται τον Εορδαϊκό, σήμερα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στο ΔΑΚ Καστοριάς, στις 15.00.

Κι αυτό γιατί η Καστοριά καλείται να δώσει αυτό το δύσκολο παιχνίδι χωρίς πέντε βασικούς ποδοσφαιριστές της. Απόντες θα είναι οι Μαγγίζης, Kapllani, Φωλίνας, που είναι τραυματίες και οι Σβίρος και Σαββόπουλος Ευαγ., που είναι τιμωρημένοι. 

Ο αγώνας είναι ιδιαίτερα κρίσιμος, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Καστοριά. Είναι γεγονός ότι μετά τις δυο τελευταίες εκτός έδρας ήττες, η Καστοριά έχει ανάγκη τους τρεις (3) πολύτιμους βαθμούς, που θα την βοηθήσουν να κρατηθεί σε μια σχετικά ασφαλή βαθμολογική θέση. Ο  Γιάννης Κατσαρός, παρά τον πονοκέφαλο που έχει, για τις σοβαρές απουσίες, έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους εναπομείναντες παίκτες του, ότι θα πράξουν στο ακέραιο το καθήκον τους και θα φέρουν και πάλι την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών. 

Τόσο ο τεχνικός της Καστοριάς, όσο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, περιμένουν την Τετάρτη και χρειάζονται, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την έντονη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας. Όλοι γνωρίζουν και κατανοούν ότι η Τετάρτη είναι μια εργάσιμη μέρα, λόγω των γιορτών, αλλά όλοι στην Καστοριά καλούνται να βρουν τον τρόπο να κάνουν την υπέρβαση τους και να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Ευχή κι ελπίδα όλων στο Καστοριανό στρατόπεδο είναι ότι η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Καστοριάς θα είναι την Τετάρτη, ο 12ος της παίκτης, που θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση στους παίκτες μας, που θα αγωνιστούν και θα διεκδικήσουν τη νίκη.Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ