"


Το Υγεία Πτολεμαϊδας σας παρουσιάζει τους δύο υπερσύγχρονους μαγνητικούς τομογράφους


 Στο πλαίσιο της συνεχούς ανανέωσης του τεχνολογικού του εξοπλισμού,

ο Όμιλος Υγεία Πτολεμαΐδας έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια στην εγκατάσταση υπερσύγχρονων μηχανημάτων απεικόνισης, με εξαιρετικής ευκρίνειας εικόνες και αυξημένη άνεση για τους ασθενείς.

Στο Ιπποκράτειο Υγεία Πτολεμαΐδας λειτουργεί ο μαγνητικός τομογράφος SIEMENS MAGNETOM SOLA 1.5T, η κορωνίδα των μαγνητικών τομογράφων της Siemens, με τεχνητή νοημοσύνη και ειδίκευση στις εξετάσεις MRI καρδιάς και Stress MRI καρδιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος μαγνήτης είναι ο πλέον εξειδικευμένος στην απεικόνιση καρδιάς παγκοσμίως και στην Ελλάδα σήμερα λειτουργούν μόνο τρεις, στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο στην Αθήνα, στο Ιπποκράτειο Πτολεμαΐδας και στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

Στο Υγεία Πτολεμαΐδας θα βρείτε τον τελευταίας γενιάς μαγνητικό τομογράφο PHILIPS INGENIA 3.0T (45mT/m – 200T/m/s), τον πιο ισχυρό μαγνήτη στην Δυτική Ελλάδα αυτή τη στιγμή, με διπλάσια ισχύ μαγνητικού πεδίου και χαρακτηριστικά που επιτρέπουν λεπτομερέστατη απεικόνιση και σύντομους χρόνους εξέτασης (30-50% λιγότερος χρόνος σε σχέση με μαγνητικό τομογράφο 1.5Τ).

Έχοντας εκτελέσει περισσότερες από 200.000 εξετάσεις στα 20 και πλέον χρόνια λειτουργίας μας, με μία ομάδα 8 ειδικών ακτινολόγων στα διαγνωστικά μας κέντρα,με επικεφαλής τον κύριο Νικόλαο Πατσινακίδη, επενδύουμε συνεχώς σε καινοτόμο εξοπλισμό και σκοπός μας παραμένει η ακριβής απεικόνιση και γνωμάτευση για το σύνολο των εξεταζόμενων. Την ομάδα πλαισιώνει η ειδική καρδιολόγος Κωνσταντίνα Μητρούση, εξειδικευμένη επί δεκαετίας στην καρδιαγγειακή απεικόνιση σε μεγάλα νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.

Για να ενημερωθείτε για όλες τις διαθέσιμες εξετάσεις αλλά και την άμεση εξυπηρέτησή σας, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας ygeia-ptolemaidas.gr

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ