"


Α’ ΕΠΣ : Ακλόνητη στην κορυφή η ΑΕ Γραμμοχωρίων, 0-2 στην Αστραπή Μεσ/μίας

 

Αμετάβλητη παρέμεινε η κορυφή της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα

της 6ης αγωνιστικής, καθώς οι πρωτοπόροι προχώρησαν με νίκες, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές. Στα αξιοσημείωτα της ημέρας, τα 18 γκολ που σημειώθηκαν με επικράτηση των γηπεδούχων, ενώ απουσίασε το ισόπαλο αποτέλεσμα. Επίσης, ΑΕ Γραμμοχωρίων και ΑΕ Βιτσίου είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες.

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής, καθώς πέτυχε μεγάλη νίκη βαθμολογικής σημασίας, επικρατώντας στο ουδέτερο γήπεδο της Οινόης – λόγω τιμωρίας – της τυπικά γηπεδούχου Αστραπής Μεσ/μίας με σκορ 0-2.

Τα «ελάφια σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, μετά και τη νέα τους νίκη, διατήρησαν το αήττητό τους και παρέμειναν μόνα στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς, έχοντας την παραγωγικότερη επίθεση (17) και την καλύτερη άμυνα, και όλα πλέον δείχνουν, ότι μετά το εντυπωσιακό τους ξεκίνημα, αποτελούν ένα από τα ισχυρά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, η Αστραπή Μεσοποταμίας μετά και τη νέα απώλεια βαθμών, παρέμεινε για 4ο ματς εντός έδρας χωρίς νίκη και οπισθοχώρησε στην 8η θέση της βαθμολογίας, που αν μη τι άλλο, μία από τις χειρότερες πορείες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος των τελευταίων ετών.

Στη 2η θέση και σε απόσταση αναπνοής, μόλις 1 βαθμό από την κορυφή, παρέμεινε ο Παναργειακός, ο οποίος διατήρησε την θετική παράδοση των τελευταίων ετών, επικρατώντας στο γήπεδο των Αμπελοκήπων της τοπικής Δόξας με σκορ 1-2. Οι κοκκινόμαυροι μετά και τη νέα τους νίκη, συνέχισαν την ανοδική τους πορεία, αφού πέτυχαν την 5η συνεχόμενη νίκη τους, βάζοντας ισχυρά τα θεμέλια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.  Από την άλλη πλευρά οι μαυραετοί, δεν τα κατάφεραν για ένα ακόμη ματς εντός έδρας, σημειώνοντας την 3η τους ήττα σε ισάριθμους αγώνες.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε η ομάδα-έκπληξη του πρωταθλήματος. Η ΑΕ Βιτσίου επιβλήθηκε άνετα της Πενταβρύσου με 4-0 και βρίσκεται σε τροχιά ανόδου, αήττητη στην 3η θέση με διαφορά μόλις 2 βαθμών από την κορυφή, κάτι που αναμφίβολα αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα στην πολυετή της ιστορία.

Την 2η εντός έδρας νίκη – μετά από 5 αγωνιστικές – σημείωσε η Δόξα Κορησού επικρατώντας του Ηρακλή Πολυκάρπης στο γειτονικό ντέρμπι με σκορ 3-0, νίκη με την οποία αναρριχήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας

Στις νικηφόρες εμφανίσεις επέστρεψε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, καθώς επιβλήθηκε με σκορ 2-1 του αήττητου μέχρι πρότινος εκτός έδρας ΑΟ Κάστωρ, πετυχαίνοντας την 3η νίκη εντός έδρας σε ισάριθμους αγώνες, διανύοντας μία ικανοποιητική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο ΑΟ Κάστωρ γνώρισε την 2η συνεχόμενη ήττα και οπισθοχώρησε στην 5η θέση.

Τέλος, ο Νταηλάκης πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης με 3-0 επί του Κεραυνού Χιλιοδένδρου που αποχώρησε από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ