"


Σπουδαίο “2” της Καστοριάς, 0-1 στον Θεσπρωτό


Μεγάλη νίκη πέτυχε η Καστοριά στο Δημοτικό στάδιο

της Ηγουμενίτσας, επί του γηπεδούχου Θεσπρωτού με σκορ 0-1.

Η νίκη αυτή ήρθε την καταλληλότερη στιγμή για την ομάδα ειδικότερα από ψυχολογικής απόψεως.

Στο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, αναγνωριστικής φύσεως, αφού οι δυο αντίπαλοι προσπάθησαν να "διαβάσουν", ο ένας τον άλλον, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χάνοντας ευκαιρίες εκατέρωθεν. Έτσι στο 4΄ το σουτ του Τσιαφίτσα, πέρασε ένα μέτρο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσαρούχα. 

Στο 11΄ το σουτ του Σβίρου, πέρασε αρκετά έξω, από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη. 

Στο 14΄ και στο 17΄ δυο σουτ του Παπουτσίδη έφυγαν άουτ από το δεξί κι αριστερό κάθετο δοκάρι αντίστοιχα της εστίας του Σιδεράκη. Στο 25΄ ο Τσαρούχας μπλόκαρε την κεφαλιά του Villalba. 

Στο 34΄το σουτ του Τσιαφίτσα πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. Στο 45΄ σε εκτέλεση έμμεσου φάουλ από τον Τσάκνη, έδιωξαν οι αμυντικοί των γηπεδούχων, πάνω στη γραμμή.


Στην επανάληψη η Καστοριά ευτύχησε να πετύχει, σχετικά γρήγορα, ένα πολύ ωραίο γκολ και κατόρθωσε να διαχειριστεί αυτή τη διαφορά του ενός τέρματος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Οι γηπεδούχοι έχασαν δυο κλασικές ευκαιρίες για να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος του παιχνιδιού, όμως η ετοιμότητα του Τσαρούχα στην μια και η αστοχία του Villalba στην άλλη, επέτρεψαν στην Καστοριά να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. 

Στο 47΄ , ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από μέρους των γηπεδούχων, η κεφαλιά του Ροβίνα πέρασε μόλις άουτ. Στο 51΄ ο Σαχινίδης, με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1. 

Στο 64΄ σε εκτέλεση φάουλ του Τσιαφίτσα, έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ ένα μέτρο από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Τσαρούχα. Στο 70΄ο Σιδεράκης έδιωξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι τη σέντρα σουτ του Παπουτσίδη. 

Στο 72΄ το ανάποδο ψαλίδι του Πάλλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη. Στο 80΄ ο Τσαρούχας έκανε φοβερή απόκρουση σε σουτ του Ροβίνα. Στο 90' + 4΄ οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, όταν το πλασέ του Villalba κατέληξε μόλις άουτ.

Διαιτητής: Τσιώρης, Αθανασίου (Άρτας), Ζιώγας  (Πρεβέζης/Λευκάδος)

Οι συνθέσεις:

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ: Σιδεράκης, Νικολάου (68΄ Ζαφείρης), Αγγελούλης, Ραπτόπουλος (46΄ Ράπτης), Συμεωνίδης (74΄ Πανταζής), Παλαμούτσης, Τσιαφίτσας, Μπουμπούκης (61΄ Παππάς), Clemente (46΄ Ορφανός), Villalba Alvarengha, Ροβίνας


ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Σβίρος (57' Πάλλας), Φωλίνας, Μαγγίζης, Τσάνι, Kapllani, Παπουτσίδης (74΄ Δεληζήσης - 88΄ Κυριάκος), Γκέγκας, Μανακίτσας, Τσάκνης, Σαχινίδης.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ