"


Συναυλία Αλληλεγγύης: Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα συγκέντρωσης τροφίμων του Δήμου Καστοριάς για τους πλημμυροπαθείς


Με τη σκέψη στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται

στον θεσσαλικό κάμπο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η συναυλία αλληλεγγύης  με τους Onirama στο δασάκι της Μεσοποταμίας.

Μήνυμα  συμπαράστασης  απηύθυνε ο  Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ευχαριστώντας όλους όσοι έδωσαν το “παρών” στην πολύ όμορφη εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς. 

Η δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς και την Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας. 

Η συναυλία σηματοδότησε το κλείσιμο της 32ης Πανελλήνιας Συνάντησης Enduro, η οποία έλαβε χώρα από τις 7 έως 10 Σεπτεμβρίου στη Μεσοποταμία Καστοριάς. Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν προς τον Δήμο Καστοριάς για τη διοργάνωση της συναυλίας και τον ανθρωπιστικό της χαρακτήρα η  Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς και το Συγκρότημα Onirama. 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ