"


Ε.Ι.Ε.Τ. στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου

έχει τον δικό της χώρο στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Και μάλιστα στην είσοδο της 87ης ΔΕΘ, σε χώρο που ευγενικά μας παραχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Πρόκειται για μια ακόμα δράση εξωστρέφειας της Ε.Ι.Ε.Τ. που σκοπό έχει να αναδείξει την δυναμική του Περιφερειακού Τύπου και την ανάγκη να στηριχθεί από την Πολιτεία, ως μια ανεξάρτητη φωνή, με μεγάλη διείσδυση στις τοπικές κοινωνίες, που αναδεικνύει θέματα που… διαφεύγουν των κεντρικών μέσων και συμβάλουν στον πλουραλισμό και την αποκέντρωση της ενημέρωσης.

Παρόντες στη ΔΕΘ ο Πρόεδρος της ΕΙΕΤ Αντώνης Μουντάκης, ο Β’ Αντιπρόεδρος Διονύσης Τριανταφύλλου, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Σουρλόπουλος και ο ειδικός Γραμματέας Γιώργος Αργυρίου.

Παρά του ότι η φετινή ΔΕΘ δεν είχε καμία σχέση με προηγούμενες διοργανώσεις, λόγω των τραγικών γεγονότων που ταλανίζουν τη χώρα μας, η παρουσία της Ε.Ι.Ε.Τ. και φέτος έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την πρώτη κιόλας μέρα εξαντλήθηκαν όλα τα φύλλα που απέστειλαν συνάδελφοι, αφού αρκετοί επισκέπτες έδειξαν ενδιαφέρον για τις περιφερειακές εφημερίδες. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο που φρόντισαν να φιλοξενηθούμε στο περίπτερο της Περιφέρειας, λίγα μέτρα από την κεντρική είσοδο της 87ης ΔΕΘ, αποδεικνύοντας έτσι εμπράκτως την στήριξη τους προς τον εβδομαδιαίο Περιφερειακό Τύπο.

Το οργανωτικό μέρος της παρουσίας της Ε.Ι.Ε.Τ. στην 87η ΔΕΘ είχε αναλάβει ο Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Διονύσης Τριανταφύλλου, ενώ ο Ταμίας Άγγελος Βασίλαινας προσέφερε το banner του χώρου και ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Σουρλόπουλος τα ενημερωτικά φυλλάδια που διανεμήθηκαν στους επισκέπτες. 

Η καρδιά του εβδομαδιαίου Περιφερειακού Τύπου χτυπά και στη Θεσσαλονίκη!


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ