"


Προτεραιότητα στον πολίτη: Συνάντηση με το Σωματείο Α.με.Α. ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ και την ομάδα του Παναργειακού

Συνάντηση με τα μέλη του Σωματείου Α.με.Α. ΠΕ Καστοριάς ΚΟΙΤΑΩ ΜΠΡΟΣΤΑ,

Ειρήνη Χρηστάκη και Παναγιώτη Σεμασιώτη πραγματοποίησαν σε πραγματικά εξαιρετικό κλίμα, οι υποψήφιοι σύμβουλοι της «Προτεραιότητας στον πολίτη» Γιάννης Βάσσου, Αλέκος Καράτζιος, Κατερίνα Κασιμιάδου, Μαρία Μαντζάρη και Φώτης Τατσίδης. 

Τα μέλη του Σωματείου εξέθεσαν τους προβληματισμούς τους και ανέφεραν τις ανάγκες των μελών τους. Εξήγησαν τους σκοπούς και τις δράσεις του Σωματείου, θέτοντας παράλληλα ζητήματα όπως την επιθυμία τους να συμμετέχουν στην Επιτροπή Διαβούλευσης του δήμου Άργους Ορεστικου καθώς και τη δημιουργία ενός κέντρου «αναφοράς» για άτομα με αναπηρία στο δήμο μας. 

Συνάντηση με την ομάδα του Παναργειακού

Συνάντηση με τα μέλη της διοίκησης του Παναργειακού, Θανάση Τζήμα και Κώστα Στεργιόπουλο πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» Στέργιος Γκοσνιώτης, Κατερίνα Ζιώγα Κοντσιώτη, Γιώργος Μαρτίνος, Αφροδίτη Μπελονάκη, Γιάννης Νένος, Μάκης Τρυφόπουλος και Κώστας Χαρισίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ο σχεδιασμός της ιστορικής ομάδας του Άργους Ορεστικού για τη νέα αγωνιστική, ενώ για ακόμη μια φορά εκφράστηκε η ικανοποίηση για τα έργα αναβάθμισης του ΔΑΚ Άργους Ορεστικού. 






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ