"


Ξεκίνησε τις περιοδείες ο συνδυασμός του Πάνου Κεπαπτσόγλου «Προτεραιότητα στον Πολίτη»


Ενόψει των δημοτικών εκλογών ο συνδυασμός «Προτεραιότητα στον Πολίτη»

του εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Άργους Ορεστικού Πάνου Κεπαπτσόγλου, ξεκίνησε τις περιοδείες τους με επισκέψεις σε φορείς και κοινότητες του Δήμου.

Με τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου

Συνάντηση με τον πρόεδρο Αναστάσιο Τζηκαλάγια και μέλη της διοίκησης του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου πραγματοποίησαν χθες οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» Γιάννης Βάσσου, Κατερίνα Ζιώγα-Κοντσιώτη, Γιάννης Νένος, Φώτης Τατσίδης και Θωμάς Τρυφόπουλος.

Στη συνάντηση που έγινε στους αθλητικούς χώρους του Κωσταραζίου συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την ομάδα, ενώ οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου που γίνεται με γνώμονα την ενδυνάμωση της ομάδας.

Σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια με τη δημοτική Αρχή και τις υπηρεσίες του δήμου Άργους Ορεστικού. 


Με τον Αερολιμενάρχη 

Συνάντηση με τον αερολιμενάρχη Γιώργο Δαρλαγιάννη πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» Μαργαρίτα Ανδρονίκου, Γιώργος Μαρτίνος, Νίκος Μπίζιος και Νίκος Χατζηκυριακίδης. 

Τα μέλη του συνδυασμού ενημερώθηκαν για τη λειτουργία του αεροδρομίου, με τον κ. Δαρλαγιάννη να εκφράζει παράλληλα τις ευχαριστίες του στη δημοτική Αρχή για τη βοήθεια που παρέχει στο μέτρο του εφικτού, παρά το γεγονός ότι δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του δήμου.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με τον πρόεδρο των οδηγών ΤΑΞΙ Άργους Ορεστικού Γιώργο Λιάντση, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν οι προοπτικές και τα προβλήματα του κλάδου.


Με το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού


Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού πραγματοποίησαν τα μέλη του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη», Πάνος Βακόπουλος, Βασίλης Γκουλέκας, Αλέκος Καράτζιος, Αφροδίτη Μπελονάκη, Γιάννης Νένος και Αφροδίτη Ουζούνη. Συναντήθηκαν με τον Διοικητή Παντελή Αρβανιτάκη, τον Υποδιοικητή Στέλιο Δημητρίου, τον εκπρόσωπο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Αποστόλη Βακόπουλο και προσωπικό της Υπηρεσίας.  

Η συνάντηση έγινε σε ζεστό κλίμα και έδωσε την ευκαιρία ανταλλαγής εποικοδομητικών ιδεών. Παράλληλα, δόθηκαν αμοιβαίες δεσμεύσεις συνεργασίας προς όφελος του τόπου, του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αλλά και της βελτίωσης των συνθηκών εργασίας του αστυνομικού προσωπικού.

Με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ασπροκκλησιάς και τον ΑΣ Δόξας Αμπελοκήπων

Συνάντηση με την πρόεδρο Μαρία Λίτσου και μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Ασπροκκλησιάς,  είχαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» Αργυρώ Κοσκινάρη, Αγάπη Κράλη, Ηλίας Τοκατλίδης και Νατάσα Πάντου Τόλιου. Ένας Σύλλογος που πήρε ζωή ξανά μετά από αρκετά χρόνια με τεράστια διάθεση για προσφορά στον τόπο τους και συνεργασία με τον δήμο Άργους Ορεστικού. 



Κοινό μέλημα, όπως ειπώθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης, είναι η ενδυνάμωση του Συλλόγου ώστε μέσα από τις δράσεις του να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο το χωριό, κρατώντας τους κατοίκους του ενεργούς.

Την ίδια στιγμή, στους Αμπελόκηπους βρέθηκαν οι Γιάννης Βάσσου, Κατερίνα Ζιώγα Κοντσιώτη, Μιχάλης Ζούπας, Γιούλης Γκοσνιώτης, Αφροδίτη Μπελονάκη, Γιάννης Νένος, Φώτης Τατσίδης και Θωμάς Τρυφόπουλος, συνοδευόμενοι από τον νυν πρόεδρο της Κοινότητας, Γιάννη Ζησιάδη, οι οποίοι συναντήθηκαν με μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τον προπονητή της Δόξας Αμπελοκήπων. Ενημερώθηκαν για τους στόχους και τα πλάνα της ομάδας, κατέγραψαν τα αιτήματά τους και επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά την καλή συνεργασία που υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια με τη δημοτική Αρχή.


Με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού


Συνάντηση με τον πρόεδρο Νίκο Αρμουτάκη και μέλη του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού πραγματοποίησαν χθες οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον πολίτη» Ανδρομάχη Αζέμη, Αθανάσιος Αντωνίου, Αναστασία Λιάπη και Ζήσης Τόλκος. 


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, τα μέλη του συνδυασμού ενημερώθηκαν για την τρέχουσα κατάσταση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άργους Ορεστικού, με τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων να εκφράζει την ικανοποίησή του για την ενεργειακή αναβάθμιση του σχολείου και να θέτει τους στόχους και τους προβληματισμούς του για τη νέα σχολική χρονιά.

Παράλληλα οι υποψήφιες Βάγια Βλαχάδη, Χριστίνα Μπάκα, Αμαλία Μπατζόλη και Κατερίνα Σιδοπούλου συναντήθηκαν με τη διευθύντρια Κωνσταντίνα Φιλιάδου και μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Άργους Ορεστικού, καθώς και με τη διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Αμπελοκήπων Παναγιώτα Δημητρούδη και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, συζητώντας διάφορα θέματα που αφορούν τη λειτουργία του σχολείου ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ