"


Στον ρυθμό του 5ου SUPER CUP κινούνται Καστοριά και Αστραπή Μεσ/μίας

ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ - ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Με την διεξαγωγή του 5ου SUPER CUP ξεκινάει επίσημα την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου η νέα ποδοσφαιρική χρονιά της ΕΠΣ Καστοριάς.

Στην φετινή διοργάνωση θα τεθούν αντιμέτωποι η πρωταθλήτρια της Α' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας περιόδου  2022 - 2023  «ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΊΑΣ» και ο κυπελλούχος της Ενωσης περιόδου 2022 - 2023 «ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 03 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, οι ομάδες θα οδηγηθούν απευθείας στην διαδικασία των πέναλτι.

(Γενική είσοδος 5,00 €)

Η Ε.Π.Σ. Καστοριάς καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στην πρώτη αυτή ποδοσφαιρική αναμέτρηση για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι γιορτή που σκοπό έχει κάθε φορά την ανάπτυξη και αναβάθμιση του επιπέδου καθώς και την ανάδειξη του κοινωνικού χαρακτήρα  του τοπικού μας ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, οι προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον βαθμό ετοιμότητας και να προετοιμάσουν τις ομάδες τους ενόψει των αγώνων του κυπέλλου και των πρωταθλημάτων που θα ξεκινήσουν σύντομα και ο κόσμος να παρακολουθήσει μετά τις διακοπές του καλοκαιριού  έναν αγώνα ποδοσφαίρου αντάξιο της δυναμικής των δύο ομάδων.

Στόχος της  Ε.Ε.  της Ε.Π.Σ. Καστοριάς είναι αυτός ο αγώνας να αποτελέσει μια γιορτή στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της  βίας στα γήπεδα με σκοπό την  καλλιέργεια του φίλαθλου πνεύματος όπως αρμόζει σε μια πολιτισμένη κοινωνία.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ