"


Έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Μελέτη για την βελτίωση επαρχιακής οδού δικτύου Βυσσινιά-Βιτσίου», προϋπολογισμού 310.000 € από την Π.Ε. Καστοριάς.


Την έγκριση υποβολής πρότασης με τίτλο «Μελέτη για την βελτίωση επαρχιακής

οδού δικτύου Βυσσινιά-Βιτσίου», προϋπολογισμού 310.000 €, από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στο «ΠΠΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: 4.5 «Οδικές υποδομές»,  ενέκρινε κατά τη συνεδρίαση της 14ης Ιουνίου, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

 Αντικείμενο του φακέλου είναι η ανάθεση εκπόνησης των απαιτούμενων οριστικών μελετών για τη βελτίωση της Επαρχιακής Οδού Ε.Ο. 22, στο τμήμα από τη γέφυρα πριν τον οικισμό της Βυσσινιάς έως το χιονοδρομικό κέντρο Βιτσίου, συν. μήκους 12 χ. λμ.

Με τη μελέτη προβλέπεται: Τοπογραφική Αποτύπωση, Τεχνική Μελέτη οδοποιίας, Γεωλογική Μελέτη, Περιβαλλοντική και Υδραυλική μελέτη, με στόχο την βελτίωση της κυκλοφοριακής ικανότητας της οδού και των κόμβων που συναντώνται, μιας και διέρχεται εντός των οικισμών Βυσσινιάς και Οξυάς πριν καταλήξει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου.

🇬🇷 Η Περιφερειακή Αρχή με στόχο και όραμα προχωρά στην βελτίωση της οδοποιίας, παρέχει ασφάλεια στους πολίτες και συμβάλλει ταυτόχρονα τόσο στην οικονομική ζωή της περιοχής, όσο  και στην βιώσιμη ανάπτυξη του χιονοδρομικού κέντρου.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ