"


Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού

Πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής

Προστασίας του Δήμου Άργους Ορεστικού στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τον σχεδιασμό και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των κινδύνων λόγω δασικών πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο 2023.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μέλη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου,  όπως: ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, ο Αντιδήμαρχος του Τμήματος αμαξοστασίου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Καστοριάς, ο υποδιοικητής του 585 Τ.Π. και ο αναπληρωτής προϊστάμενος του Κλιμακίου Πυροσβεστικής Άργους Ορεστικού. Επίσης, παρέστησαν η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και ο εκπρόσωπος του γραφείου ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ε. Καστοριάς.

Η συνεδρίαση αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να συνεργαστούν και να συζητήσουν τα μέτρα που απαιτούνται για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά την αντιπυρική περίοδο. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, προβάλλοντας ολοκληρωμένες προτάσεις για τον σχεδιασμό και την κινητοποίηση σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Κατά τη διάρκειά της πραγματοποιήθηκε ενημέρωση σχετικά με τον σχεδιασμό του Δήμου από τον Αντιδήμαρχο κ. Τριαντάφυλλο Τσιόλα, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά οι πιθανές πυρκαγιές και να προστατευθούν οι πολίτες και οι περιουσίες τους. 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ