"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Πολύτιμη ισοπαλία της Καστοριάς, 0-0 στον Υμηττό (FOTO)

Μετά από διακοπή μιας εβδομάδας το πρωτάθλημα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς

με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής των play out, στο πλαίσιο της οποίας η ομάδα της Καστοριάς, απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία, χωρίς τέρματα στον Υμηττό κόντρα στην Ολυμπιάδα, σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Στο πρώτο ημίχρονο η Καστοριά είχε τον ευνοϊκό αέρα, ωστόσο, όμως δεν εκμεταλλεύτηκε κάποιες καλές ευκαιρίες που δημιούργησε με  στατικές φάσεις όπως κόρνερ (23’Μαρκου ), με την Μουστάκη να μην αξιοποιεί την φάση και κάποια σουτ (Μάρκου 32’) και δυο επόμενες ευκαιρίες (Κυριζάκη 40’-43’).

Από την άλλη οι γηπεδούχοι μη βρίσκοντας λύσεις να διασπάσουν την δυνατή άμυνα της Καστοριάς, επέλεξε από μακρινές αποστάσεις κάποια σουτ τα οποία ήταν άστοχα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο αντιστράφηκαν οι ρόλοι, αφού ο αέρας έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτό, χωρίς όμως να μας επηρεάσει  αφού η ομάδα της Καστοριάς  έδειξε ανωτερότητα και καλύτερη φυσική κατάσταση από τον αντίπαλό της, κρατώντας τον μακριά από την εστία μας.

Δυνατό παιχνίδι κέντρου με αμφότερες μονομαχίες, χωρίς να ξεφύγει από τα αντιαθλητικά επίπεδα δείχνοντας όλες οι αθλήτριες σεβασμό για τον αντίπαλο, ήθος και ποιότητα χαρακτήρα. 

Στο 75’ ένα άσκοπο κόρνερ έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο να απειλήσει με διπλό δοκάρι  από το κόρνερ.  Στη συνέχεια η ομάδα της Καστοριάς ανέβασε ρυθμούς, κλείνοντας την αντίπαλο στην περιοχή της χωρίς ωστόσο, να απειλήσει ιδιαίτερα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να εκμεταλλευτεί ο Υμηττός μια αντεπίθεση στο 81’ στην οποία αποσόβησε σωτήρια με την επέμβαση της η τερματοφύλακας Βλασιάδου σε σουτ μέσα από την περιοχή. 

Η μεγάλη ευκαιρία για την Καστοριά χάθηκε  με την Τζιάρα στο 88’  μετά από αναταραχή  στην μικρή περιοχή της αντιπάλου το πλασέ της όμως κατέληξε στην αγκαλιά της αντίπαλου τερματοφύλακα.

Η ομάδα της Καστοριάς ευχαριστεί θερμά την ομάδα της Ολυμπιάδας Υμηττού για την άψογη φιλοξενία της, για την ποιότητα των χαρακτήρων τους σε όλα τα επίπεδα και της εύχεατι να ολοκληρώσει  με επιτυχία τους στόχους τους!!

Στην επόμενη 3η αγωνιστική η Καστοριά θα υποδεχθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς τον Λεοντικό Κηφισιάς.

2η αγωνιστική

Οδυσσέας Μοσχάτου-Ελπίδες Καρδίτσας 1-1

Λεοντικός Κηφισιάς-ΑΣ Βόλος 2004         0-1

Ολυμπιάδα Υμηττού-ΓΠΟ Καστοριάς         0-0


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ   (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  PLAY OUT)

1.Ελπίδες Καρδίτσας 15

2.Ολυμπιάδα Υμηττού 14

3.ΑΣ Βόλος 2004             9

4.ΓΠΟ Καστοριάς             8

----------------------------------------------

5.Οδυσσέας Μοσχάτου    7

6.Λεοντικός Κηφισιάς    5


Επόμενη αγωνιστική (3η) 7/5/23

Ελπίδες Καρδίτσας-Ολυμπιάδα Υμηττού

ΑΣ Βόλος 2004-Οδυσσέας Μοσχάτου

Καστοριά-Λεοντικός Κηφισιάς






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ