"


Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας στις πληγείσες από τα πλημμυρικά φαινόμενα περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Αναργύρων της Π.Ε. Καστοριάς.


Την Παρασκευή 26 Μαΐου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

Γεώργιος Κασαπίδης επισκέφτηκε τα πληγέντα από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών αγροκτήματα της Δ.Ε. Αγίων Αναργύρων της Π.Ε. Καστοριάς.

Παρόντες ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος, Υποδομών και ΤΟΕΒ Δυτικής Μακεδονίας Θωμάς Μάνος με τους συνεργάτες τους, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Νικόλαος Συλλίρης, ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς Ιωάννης Σαλβαρίνας, η προϊσταμένη του τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Καστοριάς, εκπρόσωποι των Τοπικών Κοινοτήτων και ΤΟΕΒ, καθώς και παραγωγοί της περιοχής.


Ακολούθησε σύσκεψη με τους κατοίκους στην Τοπική Κοινότητα Λιθιάς, όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν τα προβλήματα και τα αιτήματά τους.

Βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με τον ΕΛΓΑ Κοζάνης, ώστε εντός της εβδομάδας να γίνει σύσκεψη με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Να σημειωθεί ότι  τις τελευταίες ημέρες προηγήθηκαν άλλες δύο επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, το Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Η Περιφερειακή Αρχή βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των παραγωγών. Μέλημα της είναι η άμεση αποκατάσταση των ζημιών και η πρόληψη, μέσω του καθαρισμού των ρεμάτων.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ