"


Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη: Η αποδοχή σας στο πρόσωπό μου, μεγαλώνει την ευθύνη μου απέναντι σας

Μηλοπαραγωγοί, ΓΕΟΚ, φορείς, όλοι μαζί και από κοινού προκειμένου

να αντιμετωπίσουμε την τεράστια καταστροφή των καλλιεργειών και όχι μόνο! Χαιρετίζω την κοινή προσπάθεια και θα σταθώ αρωγός στα αιτήματα των παραγωγών μας!

ΚΑΠΗ δήμου Καστοριάς χθες και είχα την ιδιαίτερη χαρά να παραστώ σε μια απίστευτα συγκινητική εκδήλωση αφιερωμένη στην ημέρα της μητέρας! Μια εκδήλωση γεμάτη συναισθήματα και απίστευτη αγάπη! Συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια του Συνδέσμου Γουνοποιών  Καστοριάς και το Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών.  




Τοιχιό και συνάντηση εκπροσώπων του Πρωτογενή τομέα! Μηλοπαραγωγοί, ΓΕΟΚ, φορείς, όλοι μαζί και από κοινού προκειμένου να αντιμετωπίσουμε την τεράστια καταστροφή των καλλιεργειών και όχι μόνο! Χαιρετίζω την κοινή προσπάθεια και θα σταθώ αρωγός στα αιτήματα των παραγωγών μας! Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο Πρωθυπουργός αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο τη στήριξη του αγροκτηνοτροφικού τομέα! 

Βασιλειάδα και Λιθιά στη συνέχεια! Η ανάγκη μου να βρεθώ με τον κόσμο, να ακούσω και να απαντήσω στους συμπολίτες μου, που μου εμπιστεύονται τις αγωνίες τους, πολλές φορές ξεπερνά το πρόγραμμα! Δυστυχώς αργήσαμε! Σήμερα όμως θα προλάβουμε και Κορησό!




Ένα τεράστιο ευχαριστώ προς όλους! Κάθε ημέρα μου επιβεβαιώνετε το λόγο της υποψηφιότητάς μου και μεγαλώνετε  την ευθύνη μου απέναντι σας!

#η_Καστοριά_πρέπει_να_αλλάξει και θα ΑΛΛΑΞΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΝ 21η Μαΐου! 

Με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Καστοριάς





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ