"


Α.Σ. Καστοριάς: Συμμετοχή στη Β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος Παίδων

Τρεις μέρες γεμάτες εμπειρίες για την ομάδα μπάσκετ παίδων του συλλόγου μας!

Μια υπέροχη διαδρομή για την παιδική ομάδα του συλλόγου έφτασε σήμερα στο τέλος της. Μια σεζόν σκληρής δουλειάς και προσπάθειας που δίδαξε πολλές αξίες στους αθλητές. Εκτός από το ότι διδάχτηκαν μπάσκετ με τεχνικές και συστήματα εξίσου σημαντικό είναι ότι, διδάχτηκαν αξίες όπως ομαδικότητα, ήθος, μεθοδικότητα, μαχητικότητα, συνεργασία, υπακοή, αξίες που θα φανούν χρήσιμες στην πορεία του αθλητισμού και της ζωής! 
Ένα τριήμερο με εναλλαγές συναισθημάτων από την χαρά στην λύπη και από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση αλλά και το αντίθετο. Στο τέλος όμως αυτό που έμεινε για την ομάδα παίδων του συλλόγου μας είναι όχι απλά η ικανοποίηση της συμμετοχής στην Β’ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων, αλλά η ικανοποίηση της μαχητικότητας και της διεκδίκησης της νίκης. Μια νίκη που δεν μπόρεσε να έρθει αν και την πίστεψαν και στα τρία ματς που έπαιξαν.Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια:

Σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν με όλες τους τις δυνάμεις. 

Στον ακούραστο προπονητή Γιώργο Καραταγλίδη, που εκτός από προπονητής μπάσκετ είναι ένας εξαιρετικός παιδαγωγός που δίδαξε πολλές αξίες στους αθλητές.

Στον υπέροχο βοηθό του τον Χριστόφορο Τερσενίδη, που είναι πρότυπο αθλητή για τα παιδιά με την μαχητικότητα και την πίστη στην ομάδα.

Στον γυμναστή της ομάδας Σάκη Παπαδόπουλο, που αγωνίζεται καθημερινά να βελτιώσει όλα τα παιδιά στους τομείς που χρειάζεται το κάθε ένα ξεχωριστά. 

Στον υπεύθυνο, της διοίκησης, του παιδικού τμήματος Χρήστο Στεφανή που μαζί με τον γενικό αρχηγό Βασίλη Παπαδημητρίου, είναι καθημερινά δίπλα στα παιδιά στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια.

Σε όλους τους γονείς που είναι οι συμπαραστάτες της ομάδας.

Αυτή η «διαδρομή» έφτασε σήμερα στο τέλος της με την ολοκλήρωση της Β’ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ παίδων που διεξήχθη στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής.

Η «διαδρομή» που έζησαν τα παιδιά έχει την μεγαλύτερη αξία από οποιαδήποτε νίκη!

 

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

Η πορεία δεν σταματάει εδώ αλλά συνεχίζεται ακόμα πιο δυναμικά!

Α.Σ. Καστοριάς

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ