"


Υπογραφή Σύμβασης Στήριξη της επιχειρηματικότητας της Π.Ε. Καστοριάς- Δήμο Άργους Ορεστικού, β’ φάση, προϋπ.5.175.000 €.


Την προγραμματική σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο:

«Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικού – Β’ ΦΑΣΗ» προϋπολογισμού: 5.175.000,00 € υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, παρουσία  της Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινας Κοζατσάνη την Τετάρτη  26 Απριλίου 2023 στο Δημοτικό κατάστημα.

Με το έργο αυτό θα εκτελεσθούν εργασίες βελτίωσης  της βατότητας σε 84 θέσεις αγροτικών δρόμων του Δήμου Άργους Ορεστικού, συνολικού μήκους 46 χλμ. και θα ωφεληθούν 88 κτηνοτροφικές και λοιπές επιχειρηματικές μονάδες.Το έργο περιλαμβάνει εργασίες κατασκευής, συντήρησης οδών, ασφαλτοστρώσεις, τεχνικά έργα,  εργασίες καθαρισμού τάφρων και οχετών και θα χρηματοδοτηθεί από το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης (ΠΠΑ) Δυτικής Μακεδονίας.

Η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να επενδύει στην υλοποίηση έργων που σκοπό έχουν την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής και την ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής του τόπου, μέσω της ενίσχυσης των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της υπαίθρου.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ