"


Α’ ΕΠΣ : Στο 89’ Παναργειακός έσπασε το αήττητο, 3-2 της πρωτοπόρου ΑΕ Γραμμοχωρίων !!!

Την 19η αγωνιστική έμελλε να σπάσει το αήττητο μέχρι πρότινος

της  πρωτοπόρου ΑΕ Γραμμοχωρίων, δίνοντας πλέον νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Τα «ελάφια» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το εκπληκτικό σερί που είχαν δημιουργήσει στα 18 ματς (15-3-0), γνωρίζοντας στο γήπεδο του Άργους Ορεστικού από τον δυνατό εντός έδρας (5-3-1) Παναργειακό την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 3-2 και μάλιστα με γκολ που δέχθηκε στην εκπνοή του αγώνα.

Έτσι, σε συνδυασμό με το «2» της Αστραπής Μεσοποταμίας στην Κορησό κόντρα στην Δόξα, το πρωτάθλημα πήρε «φωτιά» αφού οι κίτρινοι πλησίασαν στον ένα μόλις βαθμό διαφορά από την κορυφή και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την λήξη του πρωταθλήματος.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής, μπορεί το θέαμα να μην ήταν ικανοποιητικό, ωστόσο, σημειώθηκαν τρία γκολ, ενώ είχαμε και δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδα). Ο  γηπεδούχος Παναργειακός κατάφερε και προηγήθηκε στο σκορ στο α’ ημίχρονο και μάλιστα με 2-0, ενώ στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και αφού μείωσαν νωρίς σε 2-1, στο 82’, κατάφεραν και έφεραν το ματς στα… ίσα (2-2) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ωστόσο, την τελευταία λέξη την είπαν οι κοκκινόμαυροι όταν στο 89’ με εξαιρετική ενέργεια ο Μπόδας, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στην 1η τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Κερδισμένη της αγωνιστικής θεωρείται αναμφίβολα η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας, η οποία με τη νέα εκτός έδρας νίκη της, αυτή τη φορά στην Κορησό επί της Δόξας με σκορ 2-3, διατήρησε το αήττητο εκτός έδρας (9-1-0), ενώ πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή (48 έναντι 47), προσδοκώντας πλέον και σε άλλη απώλεια βαθμών του ανταγωνιστή της – και εφόσον η ίδια πετύχει το τρία στα τρία – στα εναπομείναντα ματς, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο.

Οι υπόλοιποι αγώνες των δύο διεκδικητών

20η

Νταηλάκη - Γραμμοχώρια

Αστραπή - Λακκώματα

21η

Γραμμοχώρια - ΑΕ Βιτσίου

Παναργειακός - Αστραπή

22η

Αμπελόκηποι - Γραμμοχώρια

Αστραπή - Νταηλάκη


Μεγάλη νίκη, βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Πεντάβρυσος επικρατώντας με σκορ 3-1 της πολύ δυνατής και αξιόλογης φέτος ΑΕ Βιτσίου, νίκη με την οποία έκανε σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Μάλιστα,  η νίκη των κυανόλευκων αποκτάει μεγαλύτερες διαστάσεις, αφού μέχρι το 60’ ήταν πίσω στο σκορ (0-1) και στο τελευταίο ημίωρο κατάφεραν να πετύχουν τρία γκολ και να κάνουν την μεγάλη ανατροπή.

Η μοναδική ισοπαλία της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο της Χλόης, στο τοπικό ντέρμπι, όπου ΑΟ Κάστωρ και Νταηλάκη, μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις (0-0), προσθέτοντας από έναν πολύτιμο βαθμό στο ενεργητικό τους.

Σπουδαία νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Ηρακλής Πολυκάρπης επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 4-1 της Δόξας Αμπελοκήπων, σε ένα ματς που είχε και δύο αποβολές (μία για κάθε ομάδα). Με τη νίκη αυτή ο γηπεδούχος Ηρακλής πήρε βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό, ενώ αντίθετα, οι μαυραετοί μετά και τη νέα αποτυχία, συμπλήρωσαν τέσσερα ματς χωρίς νίκη και έμπλεξαν πλέον σοβαρά σε περιπέτειες.

Τέλος, ο Γράμμος  Μαυροχωρίου πήρε ακούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης (0-3) κόντρα στα Λακκώματα που έχουν αποκλεισθεί από το πρωτάθλημα.

Να θυμίσουμε ότι το επόμενο Σάββατο δεν θα διεξαχθούν αγώνες, καθότι έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί ο β' ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ. - ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ.

Το πρωτάθλημα θα επανέλθει το Σάββατο 1 Απριλίου με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ