"


Α’ ΕΠΣ : Η Ακτινογραφία της 16ης αγωνιστικής – Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής

 Ανομβρία, μόλις 10 γκολ!!! - Στο ρετιρέ παρέμεινε η ΑΕ Γραμμοχωρίων...

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων ΑΕ Γραμμοχωρίων και Αστραπής Μεσοποταμίας, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις προσθέτοντας από ένα βαθμό στο ενεργητικό τους.

Ωστόσο, έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος η αγωνία αυξάνεται πυρετωδώς τόσο στην κορυφή όσο και στην βάση της βαθμολογίας, ενώ  σημειώθηκε αρνητικό ρεκόρ παραγωγικότητας τερμάτων, αφού σημειώθηκαν μόλις 10 γκολ.

Η ΑΕ Γραμμοχωρίων, παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα και βρίσκεται στο +1 από την ομάδα της Αστραπής, ενώ οι κιτρινόμαυροι, μετά το προχθεσινό “Χ” θα πρέπει πλέον να περιμένουν κάποια γκέλα των ελαφιών, προκειμένου να σκαρφαλώσει στην κορυφή και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Την αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών έσπασε η Δόξα Αμπελοκήπων αποσπώντας τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο γήπεδο του Άργους κόντρα στον Παναργειακό σκαρφαλώνοντας στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Φρένο στην αρνητική πορεία της ΑΕ Βιτσίου, αλλά και την ρεβάνς του α΄ γύρου (2-1), έβαλε ο Νταηλάκης, μετά την πολύτιμη νίκη που πέτυχε με σκορ 1-0, νίκη με την οποία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ήττα μετά από 6 αγωνιστικές, ωστόσο, όμως διατηρήθηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Τεράστια νίκη βαθμολογικής σημασίας με γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα πέτυχε ο ΑΟ Κάστωρ επικρατώντας της Δόξας Κορησού με σκορ 1-0, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών αφού συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς ήττα, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την παραμονή του - υπό προϋποθέσεις - στην κατηγορία.

Στα παραδοσιακό γειτονικό ντέρμπι του πρώην Δήμου Μακεδνών, ο Γράμμος Μαυροχωρίου πήρε το τρίποντο επικρατώντας με ανατροπή (0-1) με σκορ 2-1 του Ηρακλή Πολυκάρπης.

Τέλος, η Πεντάβρυσος πήρε ακούραστα τους βαθμούς της νίκης επικρατώντας με σκορ 0-3 των Λακκωμάτων που έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, νίκη με την οποία ξέφυγαν προς το παρών από την επικίνδυνη ζώνη.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ