"


Καστοριά : Παιδικό θέατρο - "Ο Γουίνι και η Παρέα του"

Καστοριά : Παιδικό θέατρο - "Ο Γουίνι και η Παρέα του"

Μόνο το Σάββατο 18 Μαρτίου

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε θεατρική παράσταση!


Ο Γουίνι, ο πιο διάσημος και αξιολάτρευτος αρκούδος, μαζί με την αγαπημένη του παρέα, έρχεται στην Καστοριά με μια τρυφερή και ξεκαρδιστική ιστορία που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Η παραγωγή της Παιδικής Σκηνής Θεσσαλονίκης θα ανεβεί το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρες 16:00 &  18:00 στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Σπίτι τους είναι το Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων. Σ’αυτό το δάσος, η ζωή είναι απλή. Απλή και όμορφη. Και όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα. Ειδικά όταν έχεις τόσο καλούς φίλους...

Μια μέρα λοιπόν, ο Γουίνι θα αποφασίσει να αφήσει για λίγο τους φίλους του και το δάσος για να αναζητήσει την δική του περιπέτεια. Πέρα, στον μακρινό λόφο.

Τι θα κάνει όμως όταν μάθει πως οι φίλοι του τον χρειάζονται; Ο Λαγός πρέπει να βρει ένα τραγούδι για να κερδίσει στον διαγωνισμό της κολοκύθας. Ο Πίγκλετ το γουρουνάκι δεν μπορεί να κοιμηθεί γιατί βλέπει συνέχεια εφιάλτες. Ο Τίγρης χάνει το γέλιο του και ο Γκαρή το γαϊδουράκι νομίζει πως δεν νοιάζεται κανείς για αυτόν.

Τότε ο Γουίνι θα καταλάβει πως δεν χρειάζεται να πάει στον μακρινό λόφο για να βρει μία περιπέτεια. Αφού το δάσος των γαλάζιων ονείρων είναι γεμάτο περιπέτειες. Εκεί ζουν οι φίλοι του που τον χρειάζονται και τους χρειάζεται και αυτός και δεν θέλει να λείψει ούτε στιγμήμακριά τους. Γιατί, οι καλύτερες περιπέτειες είναι αυτές που περνάς με τους αγαπημένους σου φίλους.

Ελάτε να γνωρίσετε από κοντά τον Γουίνι και την παρέα του σε μια μοναδική μουσικοχορευτική παράσταση αφιερωμένη στην φιλία και στην αγάπη! Ελάτε να ζήσουμε όλοι μαζί την δική μας περιπέτεια!!!

ΟΛΥΜΠΙΟΝ HOUSE - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ
2 ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ : 16:00 & 18:00
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 8€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΤΙΜΗ : 
ΤΑΜΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ (24670 24200) & VIVA.GR
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 6980 205311 - WWW.PAIDIKISKINI.GR

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ