"


Καστοριά : Θέατρο Μποστ & Φλωξ

Καστοριά Θέατρο Μποστ & Φλωξ

Ή αλλιώς χοντρός και λιγνός

Μποστ & Φλωξ η αλλιώς χοντρός και λιγνός ανεβαίνουν στη σκηνή στο Κιν/Θέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ σε μια σπαρταριστή κωμικοτραγωδία, όλόϊδια μέ τήν ζωή!
Όπως στη ζωή, που το γέλιο μπορεί να κρύβεται πίσω από τις τραγικές μας στιγμές, έτσι και ο Χοντρός και ο Λιγνός, θα μας συντροφεύσουν σε ένα ταξίδι στο χρόνο για να γελάσουμε κλαίγοντας ή να κλάψουμε γελώντας.

Όπως τότε που όλα ήταν ασπρόμαυρα και ρομαντικά και οι καρδιές των ανθρώπων ανοιχτές και απολαμβάναμε την παλιά, καλή κωμωδία!

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου ως Μοστ (Χοντρός) και ο Κώστας Φλωκατούλας ως Φλωξ (Λιγνός) ανεβαίνουν στη σκηνή σε μια παράσταση που μας μεταφέρει σε μια ασπρόμαυρη εποχή όπου το αξιακό σύστημα ήταν διαφορετικό και κυριαρχούσε ο ρομαντισμός και η αγάπη στις καρδιές των ανθρώπων.

Σημείωμα συγγραφέα

Επιστροφή στην παλιά καλή κωμωδία! Όταν το ποίημα παίρνει σάρκα και οστά, γίνεται μιά σπαρταριστή κωμικοτραγωδία, όλόϊδια με την ζωή! Πιθανόν να σας πλημμυρίσει το κύμα αθωότητας που έχει χαθεί, πιθανόν να γελάσετε μέχρι δακρύων και να κλάψετε από τα γέλια, αλλά πιθανόν να ταυτισθείτε και με τους ασπρόμαυρους ήρωες μας και την αγνότητα τους, πιθανόν να σας θυμίσει Χοντρό-Λιγνό, πιθανόν να σας θυμίσει Μπέκετ, οπότε είμαστε σε καλό δρόμο.

Ό μοναχούλης κι ο μοναχούλης, 
είναι παιδιά μιας παλιάς εποχής,
ο μοναχούλης κι ο μοναχούλης,
είναι αθώα, μικρά παιδιά! 
Δεν είναι και λίγο.

Οι συντελεστές Σκηνοθετούν και Ερμηνεύουν: Γιάννης Μποσταντζόγλου, Κώστας Φλωκατούλας. Κείμενο: Δήμητρα Παπαδήμα Μουσική επιμέλεια-ενορχήστρωση: Μάριος Ιβάν Παπούλιας Κοστούμια: Πάνος Θάνος Σκηνικό: Χριστίνα Οικονόμου Κατασκευή Σκηνικού: Παναγιώτης Μανίκας Sound design: Κώστας Χαϊκάλης  Σχεδιασμός αφίσας: Ελένη Αναστοπούλου Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης Makeup artist: Μαργαρίτα Μονέδα Καλλιτεχνική επιμέλεια φωτογράφισης: Μαριάμ Νίκου Παραγωγή: Dominus Productions Info Διάρκεια: 90 Λεπτά Προπώληση viva.gr: https://www.viva.gr/tickets/theater/mpost-floks/ Τιμή Προπώλησης: 14 ευρώ - Είσοδος: 18 ευρώ

ΟΛΥΜΠΙΟΝ HOUSE - ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ : ΩΡΑ 18:30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : 14€ ΤΑΜΕΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝ (2467024200)
VIVA.GR - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 6949 847004

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ