"


Γ’ ΕΘΝΙΚΗ : Φινάλε α’ γύρου -Σπουδαία ισοπαλία της Καστοριάς, 1-1 στον Σβορώνο –4ο διαδοχικό ματς χωρίς ήττα

 

Με την διεξαγωγή της εμβόλιμης 13ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε

σήμερα ο α’ γύρος με την ομάδα της Κοζάνης να κατακτάει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Η ομάδα της Καστοριάς με την έλευση του νέου προπονητή επιβεβαίωσε την αγωνιστική και βαθμολογική της ανάκαμψη, αφού μετά την σημερινή ισοπαλία στον Σβορώνο με σκορ 1-1, συμπλήρωσε τέσσερα ματς χωρίς ήττα και αναρριχήθηκε στην 8η θέση της βαθμολογίας. 


Παράλληλα, τα καναρίνια στην συνέχεια του πρωταθλήματος έχουν δύο ματς σερί εντός έδρας, αρχής γενομένης την Κυριακή με αντίπαλο τον Εθνικό Κεραμιδίου (επεισοδιακό το ματς του α΄ γύρου) και κατόπιν την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα της Κοζάνης, ενώ στις 26 φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πιερικό.

Όσο αφορά το σημερινό ματς, ήταν ένα παιχνίδι πολύ δυνατό και με ένταση και σίγουρα ο βαθμός της ισοπαλίας που απέσπασε η ομάδα της Καστοριάς, αποκτάει μεγαλύτερη αξία, αφού από το 15’ αγωνιζόταν με 10 παίκτες εξαιτίας αποβολής του Παναγιωτίδη.

Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν στο 8’ με ωραίο γκολ του Αλεξίου, ενώ η Καστοριά κατάφερε με 10 παίκτες να ισοφαρίσει στο 28’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του νεαποκτηθέντα Φωλίνα.

Στη συνέχεια και μέχρι τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, ωστόσο, το 1-1 παρέμεινε αναλλοίωτο.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ