"


Σύσκεψη με τους φορείς στο ΕΒΕ Καστοριάς από τον Γ.Γ. ΕΟΤ κ. Φραγκάκη

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος

υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάςτον κ Φραγκάκη Δημήτριο,  Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ.   

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  τοποθετήθηκαν οι βουλευτές της ΠΕ Καστοριάς και οι  εκπρόσωποι φορέων ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ επισήμανε τα κάτωθι που αφορούν θέματα τουρισμού για την ΠΕ Καστοριάς.

Η Καστοριά χαρακτηρίζεται πλέον ως αναδυόμενος προορισμός και εντάσσεται στο σχεδιασμό του ΕΟΤ για τη διαφήμιση και προβολή της ΠΕ Καστοριάς σε εκθέσεις γενικού τουρισμού εσωτερικού και εξωτερικού και κυρίως σε θεματικές εκθέσεις περιπατητικού  και φυσιολατρικού  τουρισμού προς ανάδειξη της ΠΕ Καστοριάς ως προορισμού εναλλακτικού τουρισμού.



Ο κ Φραγκάκης Δημήτριος  εξέφρασε τη βούληση να συνδράμει για την υποστήριξη συγκεκριμένων  εκδηλώσεων και συγκεκριμένα του River Party του Δήμου Νεστορίου. Οι εκπρόσωποι των φορέων που παρέστησαν στη σύσκεψη συμφώνησαν μετά από πρόταση του Γενικού Γραμματέα για τη δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού ( destination management organization ) για την εξειδίκευση των δράσεων τουρισμού της ΠΕ Καστοριάς.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο κ Φραγκάκης Δημήτριος,  Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, ο κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, ο κ Ζήσης Τζηκαλάγιας, Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Καστοριάς, η κα Ολυμπία Τεληγιωρίδου Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Καστοριάς, ο κ Κορεντσίδης Ιωάννης, Δήμαρχος Καστοριάς, ο κ Γκοσλιόπουλος Χρήστος, Δήμαρχος Νεστορίου,  ο κ. Τατσίδης Φώτης αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού Άργους Ορεστικού, ο κ Σμαρόπουλος Σιδέρης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων, ο κ Άγγελος Γεωργιάδης Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς,  ο κ Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχει- και ο κ Μανώλης Χρήστος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου Καστοριάς, η κα Τογκαρίδου Κων/να, Διοικητική Προϊστάμενη Επιμελητηρίου Καστοριάς, και ο κ Βελλίδης Βασίλειος, Πρόεδρος ΔΕΕΠ Καστοριάς.


Γιάννης Κορεντσίδης  "Ο τουρισμός σε πρώτο πλάνο"!

Μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη, στο Επιμελητήριο Καστοριάς, όπου συμμετείχα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΕΒΕ, Μπάμπη Καραταγλίδη.

Είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε ζητήματα που αφορούν στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας, την οποία επιδιώκουμε να καθιερώσουμε ως ελκυστικό προορισμό τεσσάρων εποχών, με τις ενδείξεις των τελευταίων μηνών να είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικές!






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ