"


Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Κομβικό το ματς της Καστοριάς κόντρα στον Άρη Θ. – Mε νέο τεχνικό τον Κύριλλο Καλλιμάνη – Στο ΔΑΚ Καστοριάς το ματς

Με την διεξαγωγή της 10ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται

σήμερα το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Γυναικών Α’ Εθνικής, στο πλαίσιο της οποίας δεσπόζει το ντέρμπι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας μεταξύ της Καστοριάς και του Άρη, ματς το οποίο θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Καστοριάς.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δυσμενή βαθμολογική θέση και χρειάζονται απαραίτητα τους βαθμούς της νίκης προκειμένου να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό (υποβιβάζονται οι 2 τελευταίοι της βαθμολογίας) και στη συνέχεια να ελπίζουν για οριστική παραμονή ή διεκδίκηση αυτής στα play out.

Στο μεταξύ τις ερυθροκίτρινες που σήμερα κόντρα στον Άρη παίζουν την παραμονή τους την κατηγορία, ανέλαβε νέος προπονητής ο Κύριλλος Καλλλιμάνης και στο στρατόπεδο της ομάδας φιλοδοξούν να πάρουν το τρίποντο κάτι το οποίο πέρα από βαθμολογικής σημασίας θα αποκτήσει και ψυχολογία για τη συνέχεια. Θυμίζουμε ότι στον α’ γύρο η ομάδα της Καστοριάς είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Άρη με σκορ 0-1.

10η αγωνιστική

15:00 Αβαντίδες Χαλκίδας-Τρίκαλα 

14:00 Ελπίδες Καρδίτσας-ΑΕ Λάρισας

15:00ΠΑΟΚ- Βόλος 

15:00 ΓΠΟ Καστοριάς-Άρης Θεσσαλονίκης


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ(9η αγωνιστική)

1.ΠΑΟΚ                 27

2. Τρίκαλα         16

3.Ελπίδες Καρδίτσας        16

4. Βόλος                     14

5.ΑΕ Λάρισας             12

6.Άρης Θ.                 9

7.ΓΠΟ Καστοριάς                   8

8.Αβαντίδες Χαλ.  Απεκλ.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ