"


Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Καστοριά στο Domotel Olympia, στην Θεσσαλονίκη.

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Καστοριά στο Domotel Olympia στην Θεσσαλονίκη.

Η ακριτική ομάδα κατέλυσε στο κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού στην Κασσάνδρεια με τον Α. Ο. Χανιώτη.

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος της ομάδας Σάκης Ρήμος, όπου το φλουρί το έτυχε το κομμάτι της Διοίκησης. Τα άλλα κομμάτια ήταν για τον Χριστό και την Παναγία, την ομάδα, το γήπεδο, τους φιλάθλους και την Ε. Π. Σ. Καστοριάς.



Στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στους πσρευρισκομενους μοιράστηκαν ατομικά βασιλοπιτάκια, όπου το φλουρί το έτυχε ο α' αρχηγός της ομάδας Χρήστος Γκέγκας. Το αντίτιμο του κάθε φλουριού ήταν €100,00 ευρώ. 



Το τραπέζι που ήταν η βασιλόπιτα και τα πιττάκια, ήταν στολισμένο στα κιτρινοκόκκινα χρώματα, ενώ το κάθε τραπέζι της αποστολής, όπου δείπνησε η ομάδα ήταν στολισμένο από μια κοκκινοκίτρινη πριμουλα.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι από πλευράς διοίκησης εκτός του προέδρου κ. Ρήμου, τον οποίο υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του Domotel Olympia κ. Βασίλης Χριστόπουλος με μια ανθοδέσμη με τα χρώματα της ομάδας, παρόντες ήταν οι κ.κ. Τζιάρας, Allushi και Γιώργος Πανταζής. Φυσικά το παρών έδωσαν οι Βασίλης Δημητριάδης, Θόδωρος Ποντίκης και ο φανατικός φίλαθλος της ομάδας Στράτος Μορφίδης.

Επιπροσθέτως την αποστολή της ομάδας επισκέφθηκε η παλιά δόξα της ομάδας Τάκης Τσιρώνης και παλιός ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιάννης Σωνίδης.

Η Διοίκηση της Καστοριάς θέλει να εκφράσει τα θερμά της ευχαριστήρια στον αρτοποιό κ. Γιώργο Αθανασιάδη, που κατάγεται από το Χιονάτο Καστοριάς κι ο οποίος προσέφερε τα βασιλοπιτάκια στην εκδήλωση της ομάδας.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ