"


Α’ ΕΠΣ : Η Ακτινογραφία της 12ης αγωνιστικής – Πρεμιέρα β’ γύρου/Αμετάβλητη η κορυφή

Πρεμιέρα β’ γύρου είχαμε στο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας με την διεξαγωγή

της 12ης αγωνιστικής ημέρας στην οποία, ξεχώρισαν οι αγώνες σε πολύ βαριά γήπεδα όπου σημειώθηκαν 20 γκολ, ενώ κυριάρχησαν οι φιλοξενούμενοι.

Στην κορυφή η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη, αφού οι πρωτοπόροι εύκολα ή δύσκολα προχώρησαν με νίκες.

Τη… μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας, η οποία σε ένα γήπεδο βούρκο επιβλήθηκε τελικά με δύο γκολ που πέτυχε στην επανάληψη με το καθαρό σκορ 2-0 της αξιόμαχης ΑΕ Βιτσίου.

Ήταν η 7η διαδοχική νίκη των κιτρινόμαυρων και 11η στο πρωτάθλημα, παραμένοντας στην 1η θέση και στο +1 από την 2η της βαθμολογίας ομάδα των Γραμμοχωρίων. Από την άλλη πλευρά, η ΑΕ Βιτσίου, προσπάθησε να προβάλλει αντίσταση, ωστόσο, όμως λύγισε στην πίεση των γηπεδούχων στην επανάληψη, γνωρίζοντας την ήττα μετά από 4 αγωνιστικές, παραμένοντας, ωστόσο, στην 4η θέση της βαθμολογίας, πραγματοποιώντας την κορυφαία πορεία στην ιστορία της, ενώ παράλληλα, έχει προκριθεί για πρώτη φορά στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Νίκη με ιδρώτα πέτυχαν τα Γραμμοχώρια που απέδρασαν πολύ δύσκολα με το «2» από την δυνατή και ανταγωνιστική έδρα της Πενταβρύσου και παρέμειναν αήττητα για μία ακόμη αγωνιστική. Τα ελάφια πέτυχαν το μοναδικό γκολ στο τελευταίο λεπτό του α’ ημιχρόνου, ενώ στη συνέχεια άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων, σε ένα πολύ ωραίο και συναρπαστικό ματς, εξασφαλίζοντας, τελικά το πολύτιμο τρίποντο.

"Ανώμαλη" προσγείωση για την Δόξα Κορησού. Οι μαυραετοί μετά τις δύο τεράστιες νίκες που πέτυχαν την περασμένη εβδομάδα σε πρωτάθλημα (2-4 στον Παναργειακό) και σε κύπελλο 3-4 στα πέναλτι απέκλεισαν τα Γραμμοχώρια), δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα, γνωρίζοντας, αναπάντεχα ίσως, την ήττα και μάλιστα εντός έδρας από το Νταηλάκη με σκορ 2-3.

Το ματς ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη με διακυμάνσεις στο σκορ, με τους κυανόμαυρους, να κάνουν σε 10’ λεπτά την ολική ανατροπή (83’ 2-2 και 90+3 2-3), πανηγυρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο τους τρίποντο εκτός έδρας!!!

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από τρεις αγωνιστικές αλλά και την ρεβάνς του α΄ γύρου (2-0), πήρε η Δόξα Αμπελοκήπων, επικρατώντας με σκορ 2-1 του Γράμμου Μαυροχωρίου, βελτιώνοντας την βαθμολογική τους θέση.

Άρωμα Αγγλίας στο γήπεδο της Χλόης, όπου ΑΟ Κάστωρ και Ηρακλής Πολυκάρπης, μοιράσθηκαν βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις (όπως και στον α’ γύρο 2-2).

Το τελικό 3-3- η μοναδική ισοπαλία της ημέρας - αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της συναρπαστικής αναμέτρησης, που διεξήχθη σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, προσφέροντας, λόγω της διαμόρφωσης του σκορ και των ανατροπών, πλούσιο θέαμα και πολλές συγκινήσεις

Τέλος, ο Παναργειακός πήρε τη νίκη άνευ αγώνος με σκορ 0-3 επί των Λακκωμάτων που έχουν αποκλειστεί από το πρωτάθλημα βελτιώνοντας την βαθμολογική τους θέση.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ