"


Β’ ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Νίκη με ανατροπή, στο ντέρμπι και πάτησε κορυφή η Φλατσάτα Οινόης!!!

 


Μεγάλη νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Φλατσάτα Οινόης

επικρατώντας στο ντέρμπι κορυφής των Ροσσονέρι με σκορ 4-2. Με τη νίκη τους αυτή οι πράσινοι επιβεβαίωσαν την αγωνιστική και ανοδική τους πορεία, καθώς μετράνε ΕΞΙ (6) διαδοχικές νίκες, υποχρεώνοντας τους φιλοξενούμενους στην 1η τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Μια νίκη που αποκτάει μεγαλύτερες διαστάσεις μιας και η Φλατσάτα, δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1 και 1-2), ωστόσο, στη συνέχεια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και έκανε την ολική ανατροπή 

Έτσι, η ομάδα της Φλατσάτας συγκατοικεί πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τους Ροσσονέρι με 18 β. 

Την έκπληξη της ημέρας έκανε ο ΠΑΣ Λεύκης καθώς απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο γήπεδο των Μανιάκων από τον δυνατό και 2ο της βαθμολογίας Κρόνο. Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν τις αρκετές απουσίες σημειώνοντας την πρώτη απώλεια βαθμών εντός έδρας, χάνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς και την ευκαιρία να αναρριχηθούν στην κουφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Λεύκης κατάφερε να αποδράσει από το γήπεδο των Μανιάκων με ένα θετικό αποτέλεσμα, που ήταν και το πρώτο εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα

Ξέσπασε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου. Οι ερυθροκίτρινοι μετά τις δύο διαδοχικές ήττες επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις, σημειώνοντας παράλληλα και  το σκορ της ημέρας, καθώς συνέτριψαν στο γήπεδο του Κωσταραζίου τον τοπικό ΠΑΟΚ με το επιβλητικό σκορ 0-8.

Σεφτέ στις νίκες έκανε το Νέο Μακροχώρι, επικρατώντας  με σκορ 2-ο των Ελπίδων Μεσοποταμίας, πανηγυρίζοντας το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέλος την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε και η Καστοριά Β’  που πήρε ακούραστα τους 3 βαθμούς της νίκης με τέρματα 3-0 επί του ΑΓΣΝ Καστοριάς, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ