"


Α’ ΕΠΣ : Δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής ΑΕ Γραμμοχωρίων – Γράμμος Μαυροχωρίου / Καλύτερη επίθεση VS Καλύτερη άμυνα!!!

Με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής ημέρας συνεχίζεται το Σάββατο

το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, στην οποία ξεχωρίζει το πρώτο ντέρμπι κορυφής μεταξύ των ομάδων ΑΕ Γραμμοχωρίων – Γράμμος Μαυροχωρίου.

Οι δύο ομάδες που έχουν κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα  στο 45ο Πρωτάθλημα, έχοντας το απόλυτο (3 στα 3) θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, σε ένα ματς που καλούνται να αποδείξουν την βαθμολογική τους θέση.

Τα ελάφια που προέρχονται από δύο σερί νίκες εκτός έδρας θα επιδιώξουν να διπλασιάσουν τα τρίποντα εντός έδρας και να διατηρηθούν αήττητα στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν την παραγωγικότερη επίθεση (12 γκολ) και μόλις 1 γκολ παθητικό, καλούνται ,μάλιστα να παραβιάσουν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα την αντίπαλη άμυνα, η οποία είναι η μοναδική ομάδα που έχει ΜΗΔΕΝ Παθητικό!!!

Από την άλλη πλευρά ο Γράμμος Μαυροχωρίου αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μετρώντας και αυτός τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0)!!! Και θα επιδιώξει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παραμείνει αήττητος και να διατηρηθεί στην κορυφή. Παράλληλα, οι κυανόλευκοι θέλουν να βάλουν τέλος και στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών, αφού στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις στο γήπεδο των Μανιάκων κόντρα στα Γραμμοχώρια μετράει μόλις 1 ισοπαλία, ενώ το τελευταίο τρίποντο που πήρε ήταν το 2017 (2-4).

Η Τρίτη εκ των πρωτοπόρων ομάδα της Αστραπής Μεσοποταμίας, θεωρητικά έχει εύκολη αποστολή, καθώς αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Χλόης τον αδύναμο ΑΟ Κάστωρ, ο οποίος έχει μόλις 1 ισοπαλία και καίγεται για βαθμούς.

Τη 2η νίκη εντός έδρας θα επιδιώξει ο Παναργειακός στην αναμέτρησή του κόντρα στην αήττητη εκτός έδρας  ΑΕ Βιτσίου, έτσι ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με  τους φιλοξενούμενους ωστόσο, να δείχνουν σκληρά καρύδια, μετρώντας 2 νίκες και 1 ήττα, αποτελώντας την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ματς-γρίφος είναι αυτό μεταξύ των ομάδων Λακκώματα-Δόξα Αμπελοκήπων. Ο νεοφώτιστος Τυφώνας Λακκωμάτων μπορεί να αγνοεί την νίκη, ωστόσο έχει αποσπάσει 2 ισοπαλίες κάνοντας ενθαρρυντικό ξεκίνημα, ενώ οι μαυραετοί μετά την 1η εντός έδρας νίκη, έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και ηθικό, στοχεύοντας στο πρώτο τρίποντο εκτός έδρας.

Απογοητευτική μέχρι τώρα η πορεία στο πρωτάθλημα για ΑΟ Νταηλάκη και Ηρακλή Πολυκάρπης,  οι οποίες έχουν κάνει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα. Χωρίς νίκη και οι δύο ομάδες, σε ένα ματς μεγάλης βαθμολογικής σημασίας στο οποίο θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη και να ανασάνουν βαθμολογικά.

 Τέλος, η Δόξα Κορησού, που αποτελεί την δυσάρεστη έκπληξη του πρωταθλήματος, μετρώντας μόλις 1 βαθμό στα τρία ματς, θα επιδιώξει το πρώτο της τρίποντο στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Πεντάβρυσο, η οποία και αυτή βρίσκεται σε δυσμενή βαθμολογική θέση, μετρώντας 3 ήττες σε ισάριθμους αγώνες, και από την πλευρά της θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ανασάνει βαθμολογικά.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ