"


Γ. ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ : "Θα πέσουν πολλά εκατομμύρια στη Δ. Μακεδονία"

«Πολλά εκατομμύρια, μέσω του προγράμματος της Απολιγνιτοποίησης, θα πέσουν την επόμενη χρονιά στη Δυτική Μακεδονία, σε μία πρωτοφανή ευνοϊκή συγκυρία για τον τόπο, και δεν δικαιούμαστε να αποτύχουμε ή να μην θέσουμε σε εφαρμογή αυτό το σχέδιο που υπάρχει»

Αυτό τόνισε στη διάρκεια παρουσίασης των έργων της Περιφερειακής Αρχής για την Εορδαία, ο Γιώργος Κασαπίδης, με την Πτολεμαΐδα και την ευρύτερη περιοχή, να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο, επιχειρώντας εκτενή αναφορά σε έργα και δράσεις που θα εξελιχθούν, καλώντας την Αυτοδιοίκηση και τους φορείς να ανταποκριθούν στην πρόκληση και να εργασθούν ώστε στη συνέχεια να απορροφηθούν κι άλλα κονδύλια.

Ο κ. Κασαπίδης, αναφέρθηκε στο έργο του κατά ενότητα, και ενδεικτικά, στα έργα οδοποιίας, αγροτική οδοποιία, Αντιπλημμυρικά έργα, χρηματοδότηση μελέτης για το αντιπλημμυρικό της Δ. Εορδαίας, αλλά και στο Αγροτοκτηνοτροφικό πάρκο της Αναρράχης. Έκανε λόγο ακόμη για τις κτιριακές υποδομές, όπως το Κέντρο για τα ΑΜΕΑ, έδωσε έμφαση στον κόμβο καινοτομίας του υδρογόνου που θα έχει έδρα την Πτολεμαΐδα, στάθηκε ιδιαίτερα στην πολύπλευρη ενίσχυση του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου κατά την περίοδο της πανδημίας, στις παρεμβάσεις και στη χρηματοδότηση για την Τ/Θ κ. α.

Πηγή: ertnews.gr





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ