"


Γ΄ Εθνική: Αναβλήθηκε για αύριο ο καταρτισμός των ομίλων

Δεν βγήκε λευκός καπνός σήμερα το πρωί στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το θέμα της έγκρισης του σχεδίου καταρτισμού των ομίλων, δεν τέθηκε προς συζήτηση, καθώς αποφασίστηκε να γίνει αυτό αύριο το μεσημέρι στις 12, οπότε συγκαλείται εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή.

Θυμίζουμε ότι στον ορίζοντα υπάρχει η έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ για την προσφυγή του Πανδραμαϊκού, μια προσφυγή η οποία παρασύρει και δυο ακόμα ομάδες, οι οποίες αν κριθεί ότι κακώς συμμετείχαν πέρσι στο Πρωτάθλημα, αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της αποβολής και του υποβιβασμού. Πρόκειται για τον Άρη Αβάτου και τον Θερμαϊκό Θέρμης (υπάρχει και ο Εθνικός Σοχού ο οποίος όμως δεν δήλωσε συμμετοχή και η όποια απόφαση δεν τον επηρεάζει πια). 

Σε μια τέτοια περίπτωση, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ανατρέπεται το αρχικό προσχέδιο, το οποίο είναι έτοιμο και για το οποίο έχουμε κάνει αναφορά τις προηγούμενες μέρες. Στην ΕΠΟ θεωρούν ότι αυτό δεν επηρεάζει τις αποφάσεις οι οποίες θα ληφθούν αύριο ανεξάρτητα με το αν έχουμε έκδοση απόφασης από το Διαιτητικό Δικαστήριο. 

Τέλος, θα πρέπει να συζητηθεί και η τοποθέτηση του Πανδραμαϊκού, ο οποίος δεν έχει δηλώσει, ωστόσο αν το Διαιτητικό απορρίψει την προσφυγή του, ίσως η ΕΠΟ του δώσει τη δυνατότητα να παίξει στη Γ΄ Εθνική.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ